books
„Noć knjige“ 21. decembra
 
Pod sloganom „Budni uz knjigu“, izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac Delfi će 21. decembra organizovati 7. kulturnu manifestaciju „Noć knjige“, čiji je pokrovitelj Skupština grada Beograda.
 „Noć knjige“ biće održana u knjižarama lanca „Delfi“ u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu od 18 do 24 sata.
 U okviru ove manifestacije učestvuju i Klubovi čitalaca u Šapcu, Jagodini, Zaječaru, Loznici, Pirotu, Vršcu, Požarevcu i Leskovcu.
 U „Noći knjige“ Biblioteka grada Beograda odobriće 50 odsto popusta na godišnju članarinu i 50 odsto popusta na knjige u izdanju Biblioteke. Isti popust odobriće i Biblioteka u Požarevcu, Leskovcu i Zaječaru.
 Gradska biblioteka Pančevo odobriće popust od 30 odsto, dok će Narodna biblioteka iz Loznice dati besplatnu tromesečnu članarinu, a Narodna biblioteka u Pirotu popust od 100 dinara na godišnju članarinu. U manifestaciju su se uključile i Biblioteke iz Čačka, Jagodine i Šapca.
 „Laguna“ je za kupce pripremila popuste od 25 do 40 posto, dok će popust na naslove ostalih izdavača biti 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.
 
 
Povezana vest:  Hemofarm Fondacija nastavlja kampanju „Najvažniji poziv u životu“, predavanje o doniranju organa za članice PKS