Coca-Cola_praznicni_karavan_krenuo_na_put
COCA – COLA PRAZNIČNI KARAVAN KRENUO NA PUTOVANJE IZ BEOGRADA
 
Beogradjani_prikupljali_knjige_za_opremanje_bolniceTradicionalni Coca-Cola karavan, koji organizuje Coca-Cola Sistem u saradnji sa prijateljima akcije, izdavačkom kućom Laguna, B92 i kompanijom Canon, započeo je svoje putovanje u Beogradu. Veliki broj građana priključio se ovogodišnjoj humanitarnoj misiji karavana – prikupljanju knjiga za dečje bolnice. Tako je zajedničkim snagama pokrenuta čarolija, biblioteka će biti formirana na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“. Coca-Cola volonteri će zajedničku dečju sobu u ovoj ustanovi okrečiti i opremiti novim nameštajem i stvoriti kutak gde će mališani uz druženje i knjigu bar na trenutak moći da zaborave na zdravstvene probleme.
Svi posetioci karavana uživali su u predstavi ispred Delta City-ja, a posebno iznenađenje za najmlađe bilo je fotografisanje sa Deda Mrazom, za koje je zadužena kompanija Canon. Svi koji su se slikali, svoju novogodišnju uspomenu sa karavana i druženja sa omiljenim „dekom“ odmah su poneli sa sobom, zahvaljujući Canon Selphy štampačima, koje osim brzine karakterišu izuzetan kvalitet fotografije i dugotrajnost otiska.
Coca-Cola karavan pored Beograda, posetiće i Novi Sad, Suboticu, Niš, Kruševac, Kraljevo, Užice, Kragujevac, Surdulicu, Zaječar i Šabac gde će takođe biti opremljene sobe radosti u dečjim bolnicama.
 
 
Povezana vest:  Strongbow Apple Cider predstavljen na „Supernatural" festivalu