deda_mraz-delta_city 

Počela praznična sniženja u Delta Cityju

 

Šoping-mol Delta City i ove godine će obradovati svoje posetioce tradicionalnim sniženjima koja počinju u četvrtak 20. decembra, a koja će se kretati od 30 do 70 odsto. U okviru Delta City zimske čarolije na centralnom atrijumu za mališane je organizovano svakodnevno druženje i besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom koji će im vikendom čitati bajke. Za sve uzraste zagarantovan je i dobar provod na klizalištu Delta City Ice park ispred šoping-mola.
Svakog radnog dana od 14 do 21 čas i vikendom od 11 do 21 čas, mališani mogu da se slikaju sa Deda Mrazom u raskošnoj kočiji u centralnom atrijumu Delta Cityja. Fotografije će kao novogodišnji poklon biti besplatno podeljene svim posetiocima.
Za dane vikenda Deda Mraz će od 14 do 19 časova deci čitati bajke, nakon čega će mališani crtati motive iz mnogobrojnih priča koje je Deda Mraz pažljivo odabrao za njih.
U okviru klizališta Delta City Ice park svakodnevno će biti organizovan specijalan program za klizače. Za najmlađe je organizovana škola klizanja, časovi iz osnova umetničkog klizanja, vrtić na ledu, ledene igre i izazovi kao i ledeni teatar. Nešto stariji imaće priliku da uživaju u hokeju, klizanju za porodicu i zaljubljene, ali i nesvakidašnjoj diskoteci na ledu.
Povezana vest:  Amstel poziva na druženje uživo kroz novu Face2Face aplikaciju