2_Cellos_Naya_Rivera
2Cellos i provokativna Naya Rivera u novom spotu – SUPERMASSIVE BLACK HOLE
 
2Cellos je upravo objavio najnoviji spot za pesmu “Supermassive Black Hole” koja će se naći na njihovom drugom albumu „IN2ITION“.
U pitanju je obrada pesme benda „Muse“ koji su momci iz 2Cellos snimili zajedno sa zvezdom serije „Glee“ Najom Rivera (Naya Rivera). Ovaj video razlikuje se od svega što su Luka i Stjepan do sada snimili. Provokativna i seksi Naja daje njihovom izvođenju potpuno novu dimenziju.
Saradnja sa Najom nastala je kada su 2Cellos kao specijalni muzički gosti, nastupili u hit TV seriji GLEE u epizodi posvećenoj Majklu Džeksonu. Pesma “Smooth Criminal” u aranžmanu 2CELLOS sa glumcima Grantom Gastinom (Grant Gustin) i Najom Rivera iz te epizode, ostvarila je odličan uspeh našavši se u prvih 10 pesama na Bilbordovoj listi.
Supermassive Black Hole” je druga pesma sa njihovog novog albuma za koju su 2Cellos uradili muzički spot. Album „IN2ITION“ biče objavljen u januaru za izdavačku kuću Sony. Prvi spot bio je za obradu „Highway 2 Hell“ sa gitaristom Stivom Vajom.
Koncert u Beogradu, 28.12. biće njihov poslednji nastup ove godine ali su zato već napravili gust raspored i za 2013. godinu.
Ulaznice po cenama od 1500, 2200, 2500, 2800 i 3300 dinara su u prodaji na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Sava centar, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs
 
 
Povezana vest:  Selena gladuje zbog Justina