MIKSER DESIGN FOOD  CHRISTMAS  EDITION

MIKSER DESIGN FOOD / CHRISTMAS  EDITION  22. decembra od 12-20 časova u Mikser house

 

Organizacija Mikser poziva na treći Mikser Design Food, ovaj put u specijalnom prazničnom izdanju. Dizajniranu hranu, pića i delikatese , kao i dizajnerske komade za serviranje i degustaciju, proizvode inspirisane hranom i sve one mirise i ukuse koji nas podsećaju na praznike naći će te pod krovom Mikser kuće u subotu , 22. decembra, od 12 do 20h.

MDF će okupiti selekciju od 40 izlagača iz industrije hrane i vina koji se izdvajaju ne samo dobro dizajniranim proizvodima nego autentičnim, kvalitetnim proizvodima, pristupom i ljubavlju prema svom poslu koji ih svrstavaju u posebnu kategoriju. Pored izlagača hrane i vina, posetioci će moći da nadju egzotične vrste ulja i pribor za kuhinju kao i orginalne poklone za predstojeće praznike.

Povezana vest:  Fa Sport Double Power za ekstra zaštitu i negu

Na Mikser Design Food programu uživo, predstaviće se kompanija Zlariborac koja miksuje tradicionalno sa modernim, restoran Holesterol sa srpskim hard core svadbarskim kupusom, restoran Od usta do usta koji će održati malu radionicu za pravljenje punjene paste kao i naši specijalni gosti iz Splita, Figa food bar, koji će u Mikser House doneti dah mediterana.

Posetioci će moći da uživaju i izložbama fotografija Dragane Đorović i Male Iv, a dobitnike nagrade za najbolji dizajn pakovanja predstaviće Packtivity.

Mikser želi da iskoristi ovi priliku da u krugu dragih prijtelja ponosno predstavi novi projekat za Mikser House i prezentuje koncept prve balkanske dizajnerske prodavnice, gde će se pored dizajnerskih komada realizovanih u okviru konkursa Ghost project i Young Balkan Designers naći i dizajnirani delikatesni proizvodi iz celog regiona.

Povezana vest:  "Piknik u MAU", nedelja 28. jul, 12-21h, park Muzeja afričke umetnosti

 

Main stage program:

13:00 / Od tradicije do fuzije – Zlatiborac, Beograd

Zlatiborac fusion – grilovani koziji sir sa Zlatiborac svinjskom pečenicom

Zlatiborac Chinese twist – chop suey sa Zlatiborac suvim svinjskim vratom

14:00 / Mikser House 2013- Mikser, Beograd

Prezentacija novog koncepta kreativnog centra Mikser House

Balkanska dizajnerska i gastro ponuda na jednom mestu

15:00 / Praznični Hard Core-  Holesterol, Beograd

Svadbarski kupus sa suvim mesom

16:00 / Od usta do usta

Dvojica Nikola / Od usta do usta, Beograd

Povezana vest:  Savršeni spoj urbanih i elegantnih komada u novoj PATRIZIA PEPE kolekciji

Domaći raviolčići za svaka usta

17:00 / Mediteransko guštanje –  Figa food bar, Split

Paštićada od tune sa purom i salatom od rukole

Figa dukat kolač od suvog voća

 

Učesnici: Vinarija Budimir / Vinarija Terra Divina / Aristaeus Sirevi / Serdarski sir / Koziji sir “Čarobni breg” / Eugen chocolate / Tintolino family / Art Ival Premier chocolade / Melani’s cupcakes / Anđeli kolači / H&M cupcakes / Fini / pržionica kafe Pržionica / restoran Holesterol / restoran Jazzayoga / restoran Od usta do usta /  restoran Figa food bar/ sushi bar Go Sushi / studio Blatobran / Superdot / Cookiez / radionica ulja All Nut / Ipanema food i studio Teatrix / Delikos / Zlatiborac / Art & honey cookie boutique / Domino shop / Šarlo / Marzipan stories