Dejan_Petkovic_Rambo 

Knjaz Miloš organizovao druženje sa Dejanom Petkovićem Rambom
 
Legenda fudbala i gost kompanije Knjaz Miloš, Dejan Petković Rambo, delio je autograme, potpisivao filmove „O Gringo“ i družio se sa fanovima u Delta City šoping molu. Svi prisutni imali su priliku da, uz kupovinu paketa Knjaz Miloš mineralne vode, dobiju na poklon dokumentarni film „O Gringo“, reditelja Darka Bajića, koji govori o neobičnom životu slavnog fudbalera.
Dejan Petković Rambo rođen je 1972. godine u Majdanpeku, dok je profesionalnu karijeru započeo 1988. godine u FK Radnički iz Niša. Posle tri godine provedene u Crvenoj zvezdi, te igranja za čuvene španske klubove Real Madrid i Sevilju, odlazi u Brazil gde postaje jedan od najpoznatijih i najomiljenijih fudbalera. Uprkos slavi koju je stekao u Južnoj Americi i činjenici da je treći Evropljanin koji je ostavio svoje otiske stopala ispred najvećeg stadiona na svetu, Marakane, talentovani fudbaler nikada nije zaigrao za reprezentaciju Srbije.
Inspirisana neobičnom životnom pričom čuvenog fudbalera, kompanija Knjaz Miloš omogućila je svim građanima Srbije da pogledaju film, koji se dobija na poklon uz kupljeni paket te vode. Zbog velikog interesovanja i čak 100,000 prodatih DVD filmova, u toku je štampa novih primeraka, kako bi svi zainteresovani mogli da dođu do filma i pogledaju neverovatnu životnu priču fudbalske legende.
Povezana vest:  Onlajn kupovina u izolaciji - Mastercard istraživanje