X-PRESS_2_(1)

DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ X-PRESS 2 U BEOGRADSKOM KLUBU „KRUG”
 
Dok beogradski klubovi saopštavaju detalje svog novogodišnjeg programa – klub KRUG i MTV sa velikim ponosom predstavljaju čak tri klupska događaja ujedinjena u neverovatni praznični triptih!
Oni koji se odluče da Novu godinu dočekaju u klubu KRUG, imaće priliku da uživaju u jednom od najglamuroznijih gradskih novogodišnjih dešavanja. Poslednjeg dana tekuće godine, 31. decembra 2012. godine, u klubu KRUG će nastupiti legendarni britanski sastav X-Press 2, širem auditorijumu poznat po saradnji sa Davidom Byrnom na čuvenoj numeri „Lazy”. Podršku hedlajneru događaja pružiće domaća DJ trojka: Groovyman, Sale Funkin’ Blue, Mirko i Meex. Osim obaveznog šampanjca u ponoć, goste KRUG-a u novogodišnjoj noći očekuje još puno iznenađenja – finger food by Tribeca, pokloni i još puno toga!
Karte po ceni od 1.900 RSD su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim-a, a cena uključuje i tri kupona za besplatno piće u klubu. Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da kupci ulaznice za doček Nove godine stiču pravo besplatnog ulaza u KRUG 1. januara! Broj ulaznica puštenih u prodaju je ograničen.
Pored novogodišnje zabave, u KRUG-u će 1. januara nastupiti sastav Silicone Soul, a 3. januara na binu ovog kluba izaći će sastav Plejboj.
Povezana vest:  Predstava “Pačija škola” u Delta City teatru