happynewyearseve 

DOČEK NOVE 2013.
Veliki izbor dočeka 2013. u Bosni i Hercegovini
 
Građani Bosne i Hercegovine imaju mogućnost da biraju da li će Novu 2013. godinu dočekati na nekoj od obližnjih planina, dalekim destinacijama, u porodičnoj atmosferi, lokalnim restoranima i hotelima ili na otvorenom, ispred BBI centra u Sarajevu.
U Banjaluci će doček Nove gorine biti organizovan na centralnom gradskom Trgu Krajina, gde se tradicionalno, uz dobru muziku, okuplja veliki broj građana, najviše mladih. Doček Nove godine u glavnom gradu Republike Srpske organizuju, takođe, i gotovo svi restorani i drugi ugostiteljski objekti.
Sarajevska filharmonija organizuje tradicionalni novogodišnji koncert u Narodnom pozorištu, kojim će sa svojim gostima obeležiti 90. rođendan i dočekati 2013. godinu.
U sarajevskom Hotelu „Evropa“ za Novu godinu će pevati Kemal Monteno i Mirza Šoljanin, a u hotelu „Holidej in“ nastupa beogradska grupa „Legende“.
Od dalekih mesta, prema podacima turističkih agencija, najpopularnija su Istambul, Beč, Budimpešta, Rim, Prag i Dubai.
Planine su tradicionalno među najpoželjnijim mestima za doček Nove godine. Bogat zabavni sadržaj, čist vazduh i prirodni ambijent doprinose posebnoj atmosferi.
Mesta se još mogu naći u hotelu „Maršal“ na Bjelašnici, kao i u hotelima i ugostiteljskim objektima na Jahorini, planini popularnoj među grđanima BiH koju pohodi veliki broj turista. Za doček Nove 2013. godine spreman je i hotel „Termag“.
Luda zabava neće izostati ni na Vlašiću. Skoro svi kapaciteti su popunjeni, snega za skijanje ima sasvim dovoljno, tako da je nezaboravan provod zagarantiran.
Svi koji dođu na skijalište Stožer vrana na Kupresu uživahe u planinskom ambijentu, muzici uživo, vatrometu, bogatoj novogodišnjoj večeri i tomboli.
Povezana vest:  Humanitarna aukcija torti pod nazivom "Budi zmaj" na Mikser Kids marketu