Volonteri,_centar_za_socijalni__rad_i_druzenje_sa_v_rsnjacima_iz_FK_Petlic
ZAPOSLENI FILIP MORISA POKRENULI AKCIJU NOVOGODIŠNjEG DARIVANjA
 
Zaposleni kompanije Filip Moris širom Srbije pokrenuli su volontersku akciju VREME NOVOGODIŠNjEG DARIVANjA. U okviru akcije u 14 gradova prikupljaju se pokloni za decu bez roditeljskog staranja.
Predstavnici volontera uručili su danas prikupljene poklone deci iz hraniteljskih porodica iz Smedereva. „Na ovaj način želeli smo da pomognemo onima kojima je ovaka vrsta pomoći potrebna, ali i da im malim znakom pažnje ulepšamo tekuće praznike“, rekao je Predrag Milenković iz Filip Morisa, koordinator akcije u Smederevu.
Tokom volonterske akcije, koja je pokrenuta u decembru 2012. u 14 gradova širom Srbije prikupljeni su pokloni za korisnike ustanova za decu bez roditeljskog staranja, decu ometenu u razvoju, kao i korisnike svratišta.
Osim u Smederevu, volonteri Filip Morisa uručili su poklone i u Beogradu, Nišu, Užicu, Kraljevu, Subotici, Kragujevcu, Boru i Raškoj. Akcija VREME NOVOGODIŠNjEG DARIVANjA trajaće do 14. januara 2013. kada će volonteri uručiti prikupljene poklone i u Novom Sadu, Zrenjaninu, Valjevu, Šapcu i Vranju.
„Volontiram, zato što volim svoj grad“ pokrenuta je 2010. godine zahvaljujući ideji i dobroj volji zaposlenih kompanije Filip Moris u Srbiji. Do sada su volonteri pokrenuli i sproveli preko 70 volonterskih aktivnosti u 15 gradova širom Srbije.


Povezana vest:  Knjiga o ljubavi Izraelke i Palestinca postala bestseler