St_Louis_band_na_zatvaranju_Carobnog_grada
St Louis bend zatvorio UŠĆE Čarobni grad
 
 
 „UŠĆE Čarobni grad – Polarna avantura“ danas je svečano zatvoren u centralnom holu UŠĆE Shopping Centra. Ovom prilikom izvučeni su dobitnici velike nagradne igre UŠĆE Osvajači, a oni najsrećniji uživaće u automobilu NISSAN Qashqai, skijanju na Kopaoniku i Samsung I9070 mobilnim telefonima.
St Louis bend „zagrejao“ je atmosferu muzikom u svom originalnom stilu, a nakon toga nastupio je i di-džej što se posebno dopalo mlađoj populaciji. Mališani su se ovom prilikom oprostili i od Deda Mraza s kojim su se svakodnevno družili i slikali prethodnih mesec i po dana.
Voditelj programa bio je duhoviti Zoran Kesić, a prisutnima se obratila i Mia Zečević, direktorka marketinga i komercijalizacija UŠĆE Shopping Centra:
„U prethodnih 45 dana UŠĆE Shopping Centar bio je pretvoren u Čarobni grad sa brojnim zanimljivim i atraktivnim događajima, koncertima i humanitarnim akcijama, osmišljenim sa ciljem da zabave i edukuju sve posetioce UŠĆE SC. Za to vreme, kroz Čarobni grad je prošlo više od 3500 dece iz različitih osnovnih škola, ali i domova za nezbrinutu decu. Nažalost, došao je trenutak za njegovo zatvaranje, ali to ne znači i kraj našeg druženja. Kao i uvek, UŠĆE Shopping Centar će i dalje da priređuje lepe događaje i iznenađenja za svoje posetioce, a svakako se vidimo u novom Čarobnom gradu i sledeće zime“ – izjavila je Mia Zečević.
Edukativne ture o Severnom polu biće otvorene za mališane sve do 15. januara kada će se recikliranjem ekološke PET jelke definitivno spustiti zavesa na UŠĆE Čarobni grad.
 
 
Povezana vest:  Akcija obeležavanja svetskog dana dece obolele od raka