savic_trener_zvezde

Savić: Bitna utakmica za srpski vaterpolo

 

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je posle osvajanja trofeja nacionalnog kupa da je finalna utakmica protiv Partizana izuzetno značajna za srpski vaterpolo. Crveno-beli su večeras na Banjici u finalu završnog turnira, savladali branioca trofeja, ekipu gradskog rivala, posle produžetaka sa 9:8.

-Bilo je ovo veliko finale, spektakl i pravi praznik za srpski vaterpolo. Smatram da smo zasluženo trijumfovali, ali i da je Partizan pobedio ne bi bilo nepravedno. Čestitam igračima oba tima – izjavio je Savić neposredno nakon meča.

Povezana vest:  Vaterpolisti Crvene zvezde i Partizana nereseno na Dorćolu

Trener crno-velih Vujasinović složio se sa Savićem, istakavši da od ovakvih utakmica najveću dobit ima srpski vaterpolo.

-Dali smo sve od sebe i mislim da smo uradili veliku stvar samim plasmanom u finale. Videlo se da nam nedostaje snage posle dve naporne utakmice, protiv Segeda u Ligi šampiona i sinoć protiv Radničkog, međutim, veliko je ohrabrenje nakon svega što su momci večeras prikazali. Svakim danom su bolji, a Crvenoj zveudi čestitam, zasluženo su osvojili trofej kupa – rekao je Vujasinović.

Povezana vest:  Pro Reko prejak za Zvezdu