Coca-Cola talenti

JOŠ TRI DANA DO KRAJA KONKURSA ZA IZBOR NOVIH COCA-COLA TALENATA

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija je uz podršku Ministarstva prosvete i nauke, univerziteta i studentskih organizacija, raspisala konkurs za izbor sedme generacije „Coca-Cola talenata“, koji je otvoren do 1. februara. Sedam novih talenata dobiće priliku da se usavršavaju uz vrhunske stručnjake u kompaniji, steknu praktična znanja i veštine i time otvore sebi put ka uspešnoj poslovnoj karijeri.
Tokom dve godine, koliko program „Coca-Cola talenti“ traje, pored niza obuka i seminara, kroz koje će odabrani studenti proći, a koji imaju za cilj njihovo profesionalno usavršavanje, budućim talentima obezbeđena je i finansijska podrška u iznosu od 2.000 evra godišnje u toku trajanja programa. Ambiciozni studenti koji poseduju strast za znanjem kroz program „Coca-Cola talenti“ imaju priliku da steknu profesionalnu i finansijsku podršku koja je prava kombinacija za put ka blistavoj karijeri.
Pravo učešća na konkursu „Coca-Cola talenti“ imaju svi studenti akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji koji su ispunili uslov za upis treće godine studija, imaju prosek 8,5 i viši i govore engleski jezik.
Konkurs je otvoren od 20. decembra 2012. godine do 1. februara 2013. godine, a više informacija o načinu prijavljivanja i samom programu mogu se pronaći na web stranici www.cchbc-talents.co.rs

Povezana vest:  BELhospice tim se sprema za Beogradski maraton 2016, ovog vikenda trenirajte sa Bojanom Perićem