Vichy Moja idealna zimska nega

VICHY – IDEALNA ZIMSKA NEGA

Kako smo zimi izloženi stalnim promenama temperature, često se dešava da koža postane suva i ispucala. Vazduh isušen grejanjem, hladnoća i boravak u zatvorenom prostoru, takođe su razlog pojave suve kose, gubitka sjaja i statičkog elektriciteta. Zato tokom hladnih zimskih dana uobičajena nega često nije dovoljna, naročito kada je u pitanju nega kože i kose.
Laboratorije Vichy su, u potrazi za idealnom negom tokom zime, osmislile paket proizvodapod nazivom Moja idealna zimska nega. U njemu se, u vunenoj Vichy torbici, nalaze proizvodi za zimsku negu: AQUALIA THERMAL nega za kožu (15 ml), PURETE THERMALE umirujući micelarni rastvor 3 u 1 (30 ml), AERATEINT PURE tečni puder za suvu kožu, NUTRI REPARATEUR hranljivi, obnavljajući šampon i NUTRIEXTRA hranljiva, obnavljajuća nega za telo.
Pri kupovini Vichy proizvoda za negu lica u vrednosti od minimum 2.200,00 RSD, Vichy svojim kupcima poklanja ovu vunenu torbicu za idealnu zimsku negu.

Povezana vest:  Peacocks stigao u centar Beograda

AQUALIA THERMAL nega
Kako su koži, naročito tokom zime, potrebne maksimalna hidratacija i konstantna zaštita, Aqualia Thermal objedinjuje snagu termalne vode Vichy (obogaćene sadržajem 15 dragocenih minerala), delotvornost agensa za hidrataciju i bogatstvo karite maslaca za intenzivnu hidrataciju kože i pruža 48-satni osećaj prijatnosti.
Osećaj neprijatnosti se gubi, koža je u potpunosti hidrirana i iz dana u dan jača, mekša i uočljivo lepša. (Preporučena cena od 2.394,00 RSD)

PURETE THERMALE umirujući micelarni rastvor 3 u 1
Tokom zimskih dana koža je izložena hladnoći i velikim promenama temperature, zbog čega postaje izuzetno osetljiva. Zato je za njeno čišćenje važno koristiti rastvor koji se ne ispira, pa se izbegava štetan uticaj tvrde vode pri dodiru s kožom. Purete Thermale umirujući rastvor 3 u 1 čisti i uklanja šminku u jednom koraku. Tehnologija micela omogućava privlačenje nečistoća poput magneta, za savršeno čišćenje i uklanjanje šminke sa osetljive kože, bez trljanja i ispiranja. (Preporučena cena od 666,00 RSD)

Povezana vest:  Sa Flajdubaijem od Beograda do Dubaija i nazad za 198 evra

AERATEINT PURE tečni puder za suvu kožu
Puder AERATEINT PURE sakuplja i zadržava vodu u srednjem sloju kože i tako je neprestano hidrira tokom 24 sata. Koža postaje glatka, vraća joj se zdrav sjaj, i to dugotrajno. Na ovom proizvodu prvi put je sprovedeno ispitivanje otpornosti šminke na gradsko zagađenje i antioksidacioni test. Ova ispitivanja dokazala su da, zahvaljujući 100% čistim mineralnim pigmentima i derivatima vitamina C i E, boja ostaje netaknuta 12 sati. (Preporučena cena od 1.845,00 RSD)

Povezana vest:  Cockta obnovljenim konceptualnim imidžom poručuje da je uvek živa

NUTRI REPARATEUR hranljivi obnavljajući šampon
Dvostruka delotvornost koja, istovremeno, obnavlja i hrani. Ceramidi DERCOS su replike prirodnih ceramida i prodiru među ljuspice u kosi, gradeći međućelijski cement i jačajući koheziju kutikule, zaštitnog omotača kose. Vaša kosa se ne mrsi, oslobođeni ste osećaja težine,vlas je obnovljena celom svojom dužinomi vraćaju joj se i elastičnost i sjaj. (Preporučena cena od 1.384,20 RSD)

NUTRIEXTRA hranljiva obnavljajuća nega za telo
Dubinski hrani kožu pa je dovoljno samo jedno nanošenje za dvodnevni osećaj prijatnosti. Prvi put je 23% hranljivih i hidratantnih sastojaka (glicerin, karite maslac, prirodna ulja) kombinovano sa agensom upijajućih svojstava, koji pomaže kod hidratacije i hranjenja i najdubljih slojeva epidermisa. (Preporučena cena od 2.179,80 RSD)