Dercos product range1

Prvi Vichy šampon za umirivanje osetljive kože glave BEZ SULFATA!

Od 1973. godine linija Dercos predstavlja pionirsko istraživanje na području kose i unapređenja zdravog izgleda kože glave. Šampon za umirivanje osetljive kože glave bez sulfata je novi proizvod laboratorija Vichy koji udružuje dva umirujuća sastojka (bisabolol i Madecassoside). Deluje na glavne znakove osetljive kože glave dok istovremeno neguje kosu.
Šezdeset procenata žena* koje kupuju šampone u apotekama izjavljuju da imaju bar jedan od navedenih simptoma: svrab, zatezanje, iritacije i crvenilo skalpa. Kod kupovine šampona sa umirujućim svojstvima najčešće se žale na:
UMIRUJUĆE DELOVANJE: šampon ne deluje dovoljno protiv svraba, pa se posle mesec dana koža glave privikne na proizvod i gubi prvobitni umirujući efekat.
PREAGRESIVNO DEJSTVO NA KOSU: isušuju kosu pa kosa gubi volumen i sjaj. Takođe, smeta im činjenica da proizvod deluje isključivo na kožu glave a ne i na kosu, koja postaje suva, mrsi se i teško raščešljava.
DERCOS INOVACIJA: Prvi Vichy šampon za umirivanje osetljive kože glave sa formulom bez sulfata koji udružuje dva umirujuća sastojka (bisabolol i Madecassoside). Deluje na 3 glavna znaka osetljive kože glave: svrab, osećaj neprijatnosti i zatezanje i pomaže u postizanju sjajne, mekane, lepe kose. Dva dana posle korišćenja, osećaj prijatnosti je i dalje prisutan. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, ne sadrži parabene, hipoalergen je i obogaćen Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača kožu glave.

Povezana vest:  POČEO COKE SUMMERSHIP PROGRAM

*Izvor: IPSOS-Beauty Track declared-žene od 15 do 65 godina koje kupuju proizvode za negu kose u apoteci

FORMULA BEZ SULFATA
Sulfati su površinski aktivne materije koje šamponu garantuju moć čišćenja. Iako su vrlo efikasni, njihove osobine nisu primerene za vrlo osetljivu kožu glave. Vichy ih je zato zamenio nežnim supstancama za čišćenje koje garantuju bolju toleranciju i primerene su i za osetljivu kožu. Jedan od glavnih sastojaka šampona je bisabolol, koji nalazimo u pravoj kamilici, a koji je poznat po svojim umirujućim osobinama. Madecassoside je aktivni sastojak biljnog porekla (Centella asiatica) korišćen pre 2000 godina u tradicionalnoj i ajurvedskoj medicini. U kliničkim studijama Madecassoside je poznat po svojim sposobnostima zaceljivanja kože.

Povezana vest:  Vlade Divac predstavio „Stvarno važnu karticu"

DERCOS OBEĆANJE
Od 1973. godine Dercos predstavlja pionirsko istraživanje procesa rasta i gubitka kose. Aktivni sastojci prisutni u svim proizvodima linije DERCOS priznati su na području istraživanja kose kao sastojci za unapređenje zdravog izgleda kože glave. Bogate teksture sa vidljivim rezultatima na vlasima kose i klinički dokazana efikasnost su glavne odlike ove Vichy linije. Individualna dijagnostika kose za određivanje Vašeg prilagođenog tretmana dostupna je na www.vichy.rs

Povezana vest:  Danas se obeležava Međunarodni dan kafe: Godišnje popijemo 500 milijardi šoljica omiljenog napitka

Vichy liniju DERCOS čine proizvodi namenjeni za negu kose, kože glave i korena kose. Linija se sastoji od različitih šampona: protiv peruti, protiv opadanja, za masnu i suvu kosu, za osetljivu kožu glave, za čestu upotrebu i od ampula protiv opadanja kose (Neogenic i Aminexil).

Proizvod DERCOS ŠAMPON ZA UMIRIVANJE OSETLJIVE KOŽE GLAVE dostupan je u ovlašćenim Vichy apotekama po preporučenoj ceni od 1.393,00 RSD.*

* Cena je informativna i može da varira u zavisnosti od pravilnika cena apoteke.