Wild Ombres predstavljanje

L’Oréal Paris „Preference Wild Ombres“ boje za kosu – hrabar stil za vašu kosu

Novi holivudski trend stigao je i u Srbiju – L’Oréal Paris „Wild Ombres Preference“ boje za ombré izgled kose. Slojevita boja, sa tamnim korenom i svetlim krajevima pravi je hit među najvećim svetskim zvezdama. Po prvi put, kod kuće možete sami da obojite kosu poput najvećih svetskih diva.
Reč je o slojevitom, blistavom nijansiranju koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sve što Vam je potrebno sadrži pakovanje „Wild Ombres Preference“ boje za kosu:
-najnoviji pribor, eksluzivna ekspert-četka za lako i profesionalno nanošenje, za ultra visoki modni stil,
-najnovija tehnologija za negu i bojenje kose sa nutri-ceramidom i visokim sjajem koji kosi daje nežan, svilenkast izgled.
Ombré izgled možete postići u tri nijanse koje su prilagođene vašoj boji kose: svetloplavoj i plavoj, svetlokestenjastoj i kestenjastoj, kestenjastoj i tamnokestenjastoj boji.
Kristoph Robin, L’Oréal Paris ekspert za bojenje kose, izjavio je: „Žene stalno dolaze u moj salon i pitaju me za ombré izgled kose. To je novi način izvlačenja pramenova, način na koji trendi devojke to rade. Ono što ja volim kod njega jeste što je tako jednostavan i nemoguće je pogrešiti. Nanošenje je lako kao da se češljate.“
Ovog puta, L’Oréal Paris eksperti mislili su na žene koje žele da prate trendove i kada se o svojoj kosi brinu same, kod kuće. U skladu sa tim, dali su nam nekoliko brzih saveta za efikasno nanošenje ove boje:
-bez obzira na dužinu kose, nanošenje ombré boje uvek počnite između uha i brade,
-svaki pramen samo jednom pređite četkom,
-ombré boju držite u zavisnosti od željenog intenziteta, a potom je isperite.
Ukoliko imate kratku kosu, uz pomoć „Wild Ombres Preference“ boje za kosu Vaša frizura uvek će delovati prirodno. Ako pak imate talasastu kosu, njen volumen dodatno će istaći efekat sunca u kosi, a ukoliko je Vaša kosa izrazito duga, nanošenjem ove boje potpuno ćete je osvežiti i uneti novu živost u Vaše pramenove.
Za sve one koji ovog proleća žele efekat sunca u kosi, ovo je pravi proizvod! Budite hrabri, odvažni, jedinstveni uz L’Oréal Paris „Preference Wild Ombres“ boje za kosu. Jer, Vi to zaslužujete!

Povezana vest:  Izmena režima saobraćaja zbog Parade ponosa

{vsig}LOREAL_OMBRE{/vsig}