PozivnicaPROLEĆE JE PRAVO VREME DA SE ZAVOLIMO – OTVARA SE ŠOPING CENTAR KARABURMA

Beograđani će za tri dana dobiti novog i pouzdanog partnera koji poručuje: „Garantovano zadovoljni!“ Nimalo slučajno, baš na prvi dan proleća otvara se atraktivni Šoping centar Karaburma – čija će sadržajna paleta zadovoljiti i potrebe najzahtevnijih potrošača.
U Šoping centru Karaburma naći ćete sve što Vam je potrebno – male kućne aparate za veliku pomoć u kući, sadnice ruža za uživanje u Vašem vrtu, baštenske garniture, boje koje će uneti proleće u prostor, obuću za šetnje, bicikl kojim ćete ovog proleća ići na posao, garderobu, namirnice za vitaminski bogat i zdrav ručak…
„U poslu nas pokreće perfekcionizam, zato što želimo da razmazimo naše kupce – kvalitetnim proizvodima, savremenim dizajnom, prijatnom uslugom. Naša želja je da Vam svaka poseta bude zgodna i prijatna, da uštedite i vreme i novac. Zadovoljstvo je zagarantovano,“- izjavio je generalni direktor Milan Borota i dodao: „Cilj nam je da što bolje upoznamo naše potrošače i da ih podstaknemo da zajedno sa nama učestvuju u različitim aktivnostima, koje će doprineti daljem unapređivanju naših usluga.“
Osim lokacije koja garantuje prijatnije iskustvo kupovine, pod krovom Šoping centra Karaburma od 15.000 kvadrata, na jednom mestu nalaze se omiljeni brendovi potrošača: prestižni DIY lanac Merkur, C&A, Takko, Deichmann, SportVision, Jysk, knjižare Sirendipiti i Spektra, Lavirint, supermarket „Roda“, drogerija „DM“, VIP menjačnica, i prodavnica mobilnih telefona „Handy“.
Fenomenalni popusti i do 50%, akcije, iznenadjenja, tematski dani, i još mnogo toga čeka posetioce Šoping centra tokom prve nedelje rada. Omiljeni brendovi na poznatom mestu, moto je novog Šoping centra, koji će uz najpristupačnije cene i veliku ponudu omogućiti da Vaša porodica ovog proleća bukvalno procveta.
Doživite novo šoping iskustvo u vašem omiljenom mestu u kraju! Vidimo se na poznatoj adresi 21. marta – Mirijevski bulevar 18b!

Povezana vest:  U Beču bum online „randevua“