GB Fa DG PD SL Avocado 1012GB Fa DG PD SL Granatapfel 1012Novi Fa projekat: Shower+Lotion gelovi za tuširanje

U cilju brže i lakše hidratacije kože tela, predstavljamo vam novu revolucionarnu liniju Fa gelova za tuširanje koji u sebi sadrže losion za telo, a koji će vašu kožu učiniti neverovatno nežnom i mekom. Novi Fa Shower&Lotion gel za tuširanje sa inovativnom penastom formulom koja sadrži čist losion za telo pruža Vašoj koži luksuznu, intenzivnu i bogatu hidrataciju. Nakon tuširanja, koža je mekana i glatka na dodir – i dubinski hidrirana. Fa Shower&Lotion gel za tuširanje je dostupan u dve varijante: avokado i nar. Shower&Lotion linija proizvoda takođe obuhvata i nar tečni i čvrsti sapun.
Ukoliko nemate vremena da nakon svakog tuširanja kosristite losion za telo, a želite da Vaša koža ostane meka i glatka nakon tuširanja, nova Fa Shower&Lotion gel linija za tuširanje sa inovativnom penastom formulom koja sadrži čist losion za telo, biće pravi izbor za Vas. Novi Fa Shower&Lotion gel stvara penu i čisti Vašu kožu poput običnog gela za tuširanje, ali je takođe dubinski hidrira što koži pruža intenzivnu negu.
„Do sada nije bilo moguće kombinovati gel za tuširanje i losion za telo u jednoj formulaciji. Fa je uspeo da spoji losion za telo i gel za tuširanje u izuzetno bogat i kremasti gel za tuširanje“, – objašnjava dr. Barbara Hajd, direktor internacionalnog sektora razvoja proizvoda za negu tela u kompaniji Henkel. „Rezultat toga je bogata, kremasta struktura koja nežno čisti kožu koristeći snagu gela za tuširanje“, – dodaje Hajdova.
Nova linija gelova za tuširanje podrazumeva i inovativnu formulu sa pantenolom koja štiti kožu i sprečava njenu dehidrataciju. Pantenol je poznat po svojim umirujućim i hidrirajućim karakteristikama. Koža zadržava svoju prirodnu ravnotežu i ostaje nežna i glatka.

Povezana vest:  Deca na maštovit način pripremila ukusan obrok za sebe i svoje roditelje