Danijela Dimitrovska – novi “Victoria’s Secret” model

6378Naša poznata manekenka i dugogodišnji Elitov model, Danijela Dimitrovska uspešno privodi kraju poslovnu 2009. godinu, a sada je i sasvim sigurno da će od 2010. godine početi njena saradnju sa čuvenom kućom donjeg veša “Victoria’s Secret”, koja je u modnoj industriji sinonim za seksi. 
– Uzbuđena sam zbog ove vesti, jer sam zaista dugo priželjkivala da postanem “Victoria’s Sicret” model. Uvek verujem u sebe i zato se moje želje na kraju i ostvaruju. Od sledeće godine postajem “Victoria’s Secret” model i snimaću reklame donjeg veša za njihove kataloge – izjavila je Danijela Dimitrovska iza koje je u svakom pogledu uspešna godina. 
Među brojnim kampanjama i revijama svakako se izdvajaju dva projekta – reklamna kampanja sa Vincentom Casselom za muški YSL parfem i humanitarna Emporio Armani RED revija sa poslednjeg Milanskog “fashion week-a”. Kao jedna od Armanijevih miljenica Danijela je učestvovala na ovoj reviji humanitarnog karaktera, čiji profit je bio namenjen Afričkim narodima za borbu protiv AIDS-a. Ovom prilikom Armani je izjavio: 
Marie_Claire_Armani– Ovaj projekat se zasniva na zaista veličanstvenoj ideji. Uveren sam da etika i profit mogu da koegzistiraju. RED je inicijativa koja se izdiže iznad koncepta ljubavi i prelazi u sferu etičkog u cilju rešavanja jednog od najveći problema Afrike – AIDS-a. RED nudi ljudima mogućnost da zadovolje svoje želje, a da u isto vreme budu korisni i velikodušni – izjavio je Giorgio Armani koji se nakon revije slikao sa svojim muzama i zvezdama revije (Kim Noorda, Daria Mikhaylova, Flavia Lucini i Danijelom Dimitrovskom) za italijanski “Marie Claire”. 

Povezana vest:  Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Nova Elitova lica

Sve devojke koje žele da krenu stopama Danijele Dimitrovske modna ganecija FORMA VIVA poziva da dođu na kasting za nova Elitova lica – u subotu 28. 11. – Beograd, klub Teatro u 14 sati i Niš kafe “Forra bar” u 18 sati i u nedelju 29.11. u Novom Sadu, kafe “Sistem 1” u 19 sati. 

Povezana vest:  Irski, škotski, američki i azijski štand na Whisky Fair-u