grupna kosarka za TijanuPoznati igrali košarku za Tijanu Ognjanović

Danas je održana humanitarna košarkaška utakmica za Tijanu Ognjanović u organizaciji KK Cerak. U prepunoj sali Osnovne škole “ Ujedinjene nacije “ poznati su igrali košarku protiv trenera KK Cerak. U fantastičnoj atmosferi uz navijačke pesme poznati su pobedili rezultaom 56 : 55. Publika je uživala u fer plej igri i dobroj zabavi.
Tim poznatih predvođeni kapitenom Bogdanom Obradovićem činili su : Milan Kalinić, Gru, Marko Bulat, Vlada Vukasnović, Andrej Kulundžić, Marko Luis MaraQYa, Marko Đurovski, Bane MVP, Luka Tešanović i Dario Ćirić.
Trener ekipe KK Cerak bio je košarkaš De Markus Nelson, a trener poznatih Marko Nikolovski portparol FK Crvena Zvezda.
Košarkas Predrag Samardžinski i fudbaler Ognjen Ožegović na vrlo duhovit način su činili sudijski tim.
Voditelji programa bili su Miljan Miličević TV Prva i Dejan Kontić.
U pauzma publiku su zabavljale čirlidersice OŠ „Ivo Andrić „, škole koju Tijana pohađa.
Cela Srbija uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoci za osmogodišnju Tijanu Ognjanović koja je otputovala u Hjuston. Pomoć je i dalje neophodna. Akcije prikupljanja pomoći treba da se nastave , ali ne samo za Tijanu nego i za drugu bolesnu decu.
U Srbiji ne postoji tačan podatak koliko ljudi čeka na transplantaciju, ali prema nezvaničnim podatcima svake godine za oko 70 osoba je potrebna transplatacija srca. Nadamo se da će ovakve i slične akcije postati deo svakodnevnice.

Povezana vest:  Ružičaste vrpce na naslovnim stranama - podrška Nacionalnom danu borbe protiv raka dojke