record-daySubota u znaku mode i muzike u Mikser Houseu

U subotu od 13 časova u Mikser House-u počinju dva uzbudljiva događaja – predstavljanje nove kolekcije majica Futro Classic i Futro Kids, jednog od naših najpoznatijih dizajnera – Slavimira Stojanovića, i Record Store Day, globalni „praznik“ koji u ljubavi prema muzici spaja fanove, muzičare i nezavisne radnje diskova i ploča, a koji, jedini u Srbiji, organizuje Gooda Shop, u okviru Mikser Shop-a. Posetioci će moći da kupe raritetna izdanja ploča i CD-ova, ali i da uživaju u nesvakidašnjem muzičkom programu, jer će za DJ pult, već od 14 časova stati: Rambo Amadeus, Gorica Nešović i Dragan Ilić, Vasil Hadžimanov, Željko Kerleta, Spacewalker, Slobodan Nešović Loka, i drugi kolekcionari ploča i ljubitelji dobre muzike. Ulaz je slobodan.
Originalni beogradski lifestyle brend Futro, je odnedavno u Mikser House-u. Najbolje prodavani modeli su na ovaj način dobili šansu da se ponovo nađu pred publikom u novom, restilizovanom i poboljšanom obliku, u vidu nove kolekcije Futro majica, koja se sastoji iz dve linije: Futro Kids, za uzrast od 2 do 12 godina i Futro Classic za žene i muškarce. Slavimir Stojanović će u 13 časova lično predstaviti kolekciju u Mikser House-u.
Već sedam godina, svake treće subote u aprilu, širom sveta se slavi Record Store Day, dan koji ujedinjuje muzičare, nezavisne muzičke radnje i ljubitelje muzike. Diskofili iz Srbije će u subotu u Mikser House-u moći da po najpovoljnijim cenama nabave retka izdanja najvećih svetskih muzičara i bendova na CD-u i vinilu, a mnoga od njih su objavljena samo ovim povodom u ograničenom tiražu.
Muzički program počinje u 13 i 30 nastupom benda Sinestezija, koji će u akustičnom maniru odsvirati hitove s albuma “Šminkanje stvarnosti“. A zatim sledi DJ program za pamćenje. Svoje omiljene ploče i CD-ove će puštati: Rambo Amadeus, Gorica Nešović i Dragan Ilić, Vasil Hadžimanov, Željko Kerleta, Spacewalker, Slobodan Nešović Loka, i drugi kolekcionari ploča i ljubitelji dobre muzike.
U večernjim časovima nastupaju: Eeva, Cantwait, Mirko iz Rare-a, Vox Populi, Sharks, Snakes & Planes i Sinestezija.
Ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Krediti Komercijalne banke namenjeni penzionerima