Deciji vikend u USCE SCZabavno-edukativni dečiji vikend i nastup „Gitarsa“ u UŠĆE Shopping Centru

U okviru Dečijeg vikenda u UŠĆE Shopping Centru, 20. i 21. aprila, svi mališani biće u prilici da uživaju u mnogim zabavno-edukativnim aktivnostima.
U subotu, 20. aprila, od 11 do 17 časova, biće odigrana predstava-projekat „Bolnica za medvediće“ čiji je cilj da se deca na zabavan način oslobode straha od lekara, dok će studenti medicine moći da se zbliže sa decom i unaprede komunikaciju sa njima. Za to vreme roditelji će imati priliku da razgovaraju sa stručnjacima o edukaciji dece, i konsultuju se sa logopedima o razvoju govornog aparata, sluhu i govoru deteta.
U nedelju, 21. aprila, u periodu od 11 do 15 časova, svi posetioci moći će da prisustvuju programima Kreativnog kursa gitare, aktivnostima Magic Art World (takmičenje u bojenju instrumenata, predavanje o značaju umetnosti u razvoju deteta, joga za najmlađe), kao i plesnim igraonicama i baletskim predstavama „Uspavana lepotica“ i „Labudovo jezero“. Oni najsrećniji imaće priliku i da u nagradnoj igri „Reci pa steci“ dobiju besplatne školarine za Kreativni kurs gitare, Magic Art World i BeoBalet.
Za dobru atmosferu u nedelju pobrinuće se članovi grupe Gitarsi izvodeći autorsku muziku i najveće strane i domaće hitove, a nastup je zakazan za 13 časova.

Povezana vest:  Posađene prve sadnice u Dvorskom kompleksu u okviru ekološkog projekta