SOS decije selo Kraljevo Miodrag Kostic

MK Group dobitnik zlatne medalje „Moj izbor“

Kompаniji MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem, dobitnik je zlatne medalje „Moj izbor“ za društveno odgovorno poslovanje u 2012. godini, sa projektom SOS Dečije selo u Kraljevu, koje dodeljuje Udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograd.
– I pored svih fantastičnih rezultata koje je MK Grupa ostvarila prošle godine, najviše sam ponosan što smo izgradili kuću za mlade pri SOS Dečijem selu u Kraljevu, jer sva deca imaju jednako pravo na osnovne potrebe. Pružiti dom za petnaest mladih ljudi i obezbediti im kvalitetne uslove života, okruženje koje zaslužuju, bila je zvezda vodilja i dodatni motiv za izgradnju jednog ovakvog doma. Danas, najveće priznanje i potvrda da smo doneli pravu odluku, jesu osmesi na licima štićenika SOS Dečijeg sela i nada u njihovim očima u bolje sutra – istakao je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.
U narednim godinama kompanija MK Group nastaviće da osluškuje i razume potrebe svoje okoline, jer je investiranje u poboljšanje kvaliteta života sugrađana zapravo ulaganje u bolje sutra svih. Nedavno je osnovana Zadužbina porodice Kostić, koja će uskoro biti namenjena Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine i predstavljaće roditeljsku kuću za oporavak dece obolele od raka.
Tokom 30 godina poslovanja MK Group i predsednik ove kompanije Miodrag Kostić kontinuirano se zalažu da pomognu ugroženima i da budu podrška mladim ljudima izdvajajući znantna novčana sredstava za humanitarne akcije i edukaciju mladih.

Povezana vest:  Ovo moraš da probaš – jedan dan u narodnoj nošnji na beogradskom asfaltu