Grazia Sandra i Dragana 59Perwoll Grazia Shopping Night u Delta Cityju

Tradicionalna šoping manifestacija „Perwoll Grazia Shopping Night“ održana je u petak, 10. maja, od 19 časova do ponoći, u šoping-molu Delta City. Tim povodom je preko 100 brendova obezbedilo popuste i do 50% na modele iz aktuelnih kolekcija za proleće-leto.
Popuste na svoje artikle posetiocima su ponudili brojni brendovi, kao što su Adidas, Aldo, Bata, Beba Kids, Carpisa, Benetton, Chicco, Sephora, Coincasa, ComTrade shop, Esprit, Nike, Swarovski, Fashion&Friends, Vulkan, Guess, Nine West, Marks&Spancer i drugi.
Da bio provod bio upotpunjen, „šopingholičari“ su imali priliku da od 20 časova, u atrijumu Delta City-ja, uživaju u koncertu Bojana Marovića.
Program manifestacije vodio je Ivan Golušin, a najmlađe posetioce zabavljali su brojni klovnovi i animatori, a imali su priliku da uživaju i u predstavi Igora Trifunova, našeg najpoznatijeg mađioničara.
Ali to nije sve…
Na prvom spratu šoping-mola, diplomci italijanske škole mode i dizajna Accademia del Lusso besplatno su savetovali posetioce kako da se najbolje obuku u trendu, ali i u skladu sa svojom figurom.
„Perwoll Grazia Shopping Night“ je manifestacija koja tradicionalno privlači veliki broj posetilaca, obezbeđuje najbolje popuste i odličan provod za celu porodicu.

Povezana vest:  Džoana Rouling najuticajnija Britanka