Nike Free 5.0 womens profile hi 18765Tokom Nike #RUNFREE kampanje biće promovisano pet novih modela patika za trčanje i trening

Kompanija Nike predstavila je novu kolekciju posebno dizajniranih patika za trčanje. Nike će kroz niz događaja i trka na neuobičajenim mestima u okviru #RUNFREE kampanje promovisati pet modela patika za trčanje i trening, a novi modeli premijerno su prikazani u okviru trke održane u zgradi BIGZ-a kada je kampanja #RUNFREE koja promoviše slobodno trčanje i lansirana.
Ove sezone, Nike Free predstavlja pet novih modela patika za trčanje i trening – Nike Free 5.0 +, 4.0 i 3.0 za trčanje, kao i Nike Free TR Breathe za ženske treninge, i Nike Free 5.0 za muške treninge.
Ideja za Nike Free pojavila se 2001. godine, kada su i počele godine istraživanja, ispitivanja i dizajniranja patike koja omogućava prednosti prirodnog pokreta, istovremeno štiteći stopalo. Deset godina kasnije, patike za trčanje zadržavaju dobro poznatu fleksibilnost đona patike Nike Free, i predstaviljaju tri nova dizajna za poboljšano prirodno kretanje: Dinamička Nike Flywire tehnologija kod patike Nike Free 5.0+ pruža sigurnu podršku bez dodatne težine. Nike Free 4.0 koristi neušivane slojeve i jezik koji omogućavaju bolju udobnost. Kod patike Nike Free 3.0, projektovana mreža poboljšava prianjanje i omogućava disanje i to kod mekanih modela gde je protezanje neophodno, dok su čvršći modeli patika prisutni tamo gde je podrška stopalu ključna.
Stopala su temelj pokreta i kada su ona u mogućnosti da se savijaju i opruže, prirodna „tehnologija“ sa kojom smo svi rođeni, obavlja upravo ono čemu je i namenjena. Vođena tom idejom, kompanija Nike je stvorila Nike Free patike, a kontinuiran rad na poboljšanju njihovog dizajna traje i danas.

Povezana vest:  Ronaldo platio surogat majci da mu rodi dete?