Cicaplast Baume5
CICAPLAST BAUME B5 – sastavni deo svake kućne apoteke
 
 
Svakodnevne nezgode su deo naših života. Od malih nogu, pa sve do odraslog doba moguća su potencijalna oštećenja na koži, pa je zato potrebno uvek imati pri ruci nešto što će umiriti našu kožu i pomoći joj da se brzo oporavi od nezgoda poput iritacija ili ogrebotina. La Roche-Posay predstavlja sastavni deo svake kućne apoteke: CICAPLAST BAUME B5 – balzam koji trenutno umiruje i štiti kožu i podstiče je na zarastanje zahvaljujući optimalnoj formuli i teksturi. Potražite u La Roche-Posay partner apotekama XXL pakovanje od 100ml u inovativnoj poklon “kutiji prve pomoći“- SUPER CICAPLAST BOX- kako biste upotpunili vašu kućnu apoteku!
Potencijalna oštećenja kože zapravo su deo svačije svakodnevnice: Od beba pa sve do odraslih ljudi, svi smo izloženi nezgodama poput posekotina, ogrebotina, blažih opekotina i iritirane ili ispucale kože. U takvim slučajevima bitno je imati neizostavni balzam koji obnavlja, umiruje i štiti kožu. La Roche- Posay predstavlja „obavezni“ deo male kućne apoteke: CICAPLAST BAUME B5 je balzam koji podstiče obnavljanje i deluje poput flastera koji ubrzava zarastanje oštećene kože.
CICAPLAST BAUME B5 je umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu i pruža dvostruko delovanje: trenutno umiruje kožu, a zatim je štiti i podstiče na zarastanje. Primeren je za celu porodicu: bebe, decu i odrasle. CICAPLAST Baume B5 je optimalno rešenje za nadraženu ili ispucalu kožu, umiruje osećaj peckanja na koži odraslih i može se nanositi na telo, lice i usne. Tekstura je bogata, nemasna i nelepljiva i oštećen deo kože je trenutno obnovljen i umiren sa vraćenim osećajem prijatnosti.
 
CICAPLAST BAUME B5 SADRŽI POTPUNU FORMULU ZA TROSTRUKO DELOVANJE:
Optimalna obnova kože (Madecassoside)
Umirenje suvih i nadraženih područja (Panthenol)
Zaštita kože (bogata i hranljiva tekstura koja sprečava prodiranje bakterija)
 
Minimalistička formula pruža optimalnu toleranciju i ne ostavlja bele tragove. Primerena je za osetljivu kožu, čak i kožu beba. Hipoalergena je, bez parabena, mirisa i bez lanolina. Sadrži izvorsku termalnu vodu La Roche-Posay bogatu selenom koja ima umirujuća i antioksidativna svojstva.
 
SUPER CICAPLAST BOX
Ovoga aprila, La Roche-Posay pripremio je posebnu ponudu kako bi Cicaplast zaista postao neizostavni deo male kućne apoteke: SUPER CICAPLAST BOX. Poklon kutija prve pomoći u kojoj se nalazi XXL pakovanje Cicaplast Baume B5 od 100ml dostupna je u svim La Roche-Posay partner apotekama. Ponuda traje do isteka zaliha. Kutija sa XXL pakovanjem dostupna je po ceni samog proizvoda: 1351.54 RSD*
 
 
CICAPLAST Baume B5 (40ml): 884,26 RSD*
*Cena je informativna i može odstupati u zavisnosti od Pravilnika cena apoteke.
 
 
 
Povezana vest:  Najbolje od umetnosti širom sveta