DSC 2029„Super Kartica“, jedinstveni program nagrađivanja kupaca na NIS Petrol benzinskim stanicama i u IDEA prodavnicama

Kompanije NIS i IDEA su danas predstavile zajednički multi partner lojalti program pod nazivom „Super Kartica“ kroz koji će pružiti dodatne pogodnosti svojim potrošačima. „Super Kartica“ je jedinstveni program nagrađivanja u Srbiji u koji je uključeno više partnera, gde svaki partner nagrađuje potrošača za kupovinu ili korišćenje njihovih usluga.
Ovaj program lojalnosti omogućava kompanijama da još bolje upoznaju navike i ponašanje njihovih potrošača sa ciljem da nagrade njihovu vernost. Ponude, koje će biti kreirane u skladu sa individualnim potrebama korisnika, jednostavno sakupljanje bodova i mogućnost dodatnih ušteda, predstavljaju najveću prednost ovog programa. Koncept multi partner lojalti programa koji su započele kompanije NIS i IDEA, je prvi u Srbiji ovakve vrste i veličine i nastaviće da se širi uključivanjem novih partnera čime će se povećavati i pogodnosti za sve potrošače.
Procedura dobijanja „Super Kartice“ je veoma jednostavna. Potrebno je popuniti pristupnicu, otcepiti privremenu karticu sa pristupnice, koja se koristi dok na kućnu adresu kupca ne stigne personalizovana kartica. Prilikom svake kupovine „Super Karticom“ na NIS Petrol benzinskim stanicama i u svim IDEA prodavnicama sakupljaju se bodovi. Nakon završetka tromesečnog ciklusa na kućnu adresu kupca dolazi specijalna brošura sa informacijom o prikupljenim bodovima i ostvarenim benefitima, kao i bonovi za kupovinu sa drugim popustima i pogodnostima za kupce. Prvi obračunski period će biti od 01. maja do 31. jula, nakon čega će početi novi tromesečni ciklus nagrađivanja i pogodnosti za potrošače.

Povezana vest:  Julska Moda za poneti 6, 7. i 8. jul, 17 do 22h