Novak Djokovic ATP Monte CarloĐoković na promociji „Uniklo“ opreme u Parizu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prisustvovao je danas u Parizu promociji kolekcije japanskog proizvođača sportske odeće i opreme „Uniklo“, tačno godinu dana otkako je imenovan za njihovog zvaničnog globalnog brend ambasadora.
Prikazana je replika opreme u kojoj srpski šampion igra na turnirima, a „Uniklo“ je promovisao i opremu koju će Đoković nositi na ovogodišnjem Rolan Garosu.
Kolekcija obuhvata znojnice, čarape, majice, polo majice, šorceve, gornji i donji deo trenerke, jaknu za zagrevanje i dizajnirana je po uzoru na opremu u kojoj je Novak igrao na poslednja četiri gren-slema.
Od Otvorenog prvenstva Francuske 2012. godine, šestostruki gren-slem šampion se do sada takmičio na sva četiri najveća turnira u opremi koju je dizajnirao „Uniklo“, uključujući i trijumfalni nastup na Australijen Openu 2013.
Navijači i ljubitelji tenisa okupili su se u velikom broju u „Uniklo“ radnji da vide Đokovića, slikaju se s njim i prvi vide opremu u kojoj će nastupiti na Rolan Garosu, koji se igra od 26. maja do 9. juna.

Povezana vest:  JU ES OPEN 2011, Đoković došao na teren sa kapom njujorških vatrogasaca