tuninTJUNOVANI AUTOMOBILI 25. MAJA ISPRED DELTA CITYJA

Uporedo sa početkom distribucije filma „PAKLENE ULICE 6“, distributerska kuća Taramount film spremila jedno lepo iznenađenje za sve ljubitelje originalnih i brzih automobila.
U subotu, 25. maja, na platou ispred glavnog ulaza u šoping mol Delta City u periodu od 16 do 18h, biće izloženi tjunovani automobili udruženja Tuning Styling.
Posetioci će biti u prilici da razgledaju i fotografišu se sa ovim interesantnim automobilima i porazgovaraju sa njihovim ponosnim vlasnicima i ljudima iz automobilske industrije.
Za ljubitelje motora, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, mladi moto kaskader Marko „Brka“ Brkić, izvešće neku od vratolomija samo za posetioce ovog događaja.
Sportski auto klub „Auto Tuning club“ poznat je po organizovanju Tuning Styling Show manifestacija na kojima održava takmičenja u izboru najlepše sređenog automobila (styling) i automobila sa najsnažnijom i najkvalitetnijom audio opremom (dB drag) kao i Drift Race trka u kojima se ocenjuje maksimalno zanošenje automobila u krivinama tokom vožnje na stazi.
Ovaj klub je osnovan 2004. god. (Aleksandar Jokić, Zoran Jokić, Veljko Bogdanović) sa ciljem da unapredi jednu novu vrstu sporta u Srbiji – Tuning & Styling. Ubrzo sa velikim entuzijazmom, počeo je da okuplja sve zaljubljenike u ovaj vid sporta.Prva manifestacija u organizaciji SAK Auto tuning cluba bila je održana 17. aprila 2004. godine na Beogradskom sajmu pod imenom Auto Show 2004.
Tuning Styling Show manifestacija, zaštitni znak ATK-a, sastoji se iz izložbe i ocenjivanja kvaliteta modifikovanih automobila (Styling), merenja jačine i kvaliteta audio sistema u automobilima (dB, SQ) i niza propratnih tačaka kao što su nastupi DJ-eva, muzičkih grupa, plesnih grupa, atraktivnih devojaka, paljenja guma u mestu (Burn-out), pokaznog drifta (proklizavanja automobila pod uglom) itd..
Do sada, Auto Tuning Club je organizovao blizu trideset Tuning Styling Show manifestacija na različitim lokacijama i gradovima, na kojima su bili prisutni takmičari iz skoro svih okolnih zemalja na Balkanu.
Marko Brkić je rođen 1984. godine. Moto stunt-om aktivno se bavi od 2008. godine. Nastupao je na raznim događajima u našoj zemlji, kao što su promocije, televizijske emisije, muzički spotovi domaćih hip-hop i drugih izvođača.
Nastupao na festivalu kaskadera u Sremskoj Mitrovici, moto trkama u Batajnici, Vršcu i Banja Luci, kao i na drift takmičenjima King Of Europe 2011. u Kragujevcu i Drift Race-u u Čačku 2013.

Povezana vest:  Zablistajte na maturi - ALDO I MONSOON daruju maturante