Lepi Brka Nenad Gladic na promociji magazina Roditelj i deteLepi Brka na promociji majskog broja magazina „Roditelj & dete“

U Gorenje Studiju na Novom Beogradu, redakcija magazina „Roditelj & dete“ održala je promociju 31. broja ovog jedinstvenog časopisa za „roditelje koji misle svojom glavom“.
Počasni gosti promocije bili su „gošća urednica“ ovog broja magazina, Jelena Petrović – urednica emisije „Beograd zdrav grad“, kao i Nenad Gladić (Lepi Brka) koji je isekao tortu koja je u čast domaćina, Gorenje Studija, napravljena u obliku crvenog Gorenje frižidera.
Domaćini iz Gorenje Studija ovom prilikom predstavili su Gorenje Vitaway sokovnik i poslužili goste pravim hladno ceđenim bademovim mlekom – savršenim vitaminskim napitkom za celu porodicu.
Glavna urednica magazina „Roditelj & dete“ Mira Ignjatović i izvršna urednica Jovana Papan predstavile su majski broj magazina i izdvojile teme kao što su uvođenje zdravstvenog vaspitanja u škole, učenje dece da raspolažu novcem, povratak dece prirodi kroz izgradnju igrališta od prirodnih materijala kao i iskušenja savremenih mama u potrazi za zdravim namirnicama za porodicu. Urednice su posebno istakle popularnu rubriku „Ja tinejdžer“ za koju pišu tinedjžeri i to na srpskom i engleskom jeziku, kao i redovne kolumne poznate spisateljice Jelice Greganović i doktora Zorana Milivojevića.

Povezana vest:  Plazma karavan dolazi u vaš grad i donosi veliku letnju Plazma nagradnu igru