Jelen Fresh GrejpfrutJelen Fresh Grejpfrut dobitnik Velike zlatne medalje

Jelen Fresh Grejpfrut dobitnik je Velike zlatne medalje na Međunarodnoj selekciji kvaliteta MONDE SELECTION 2013. Takođe, Jelen Pivo osvojilo je najviša priznanja za kvalitet petnaestu godinu zaredom na prestižnoj kontroli kvaliteta održanoj u Stokholmu. U jakoj konkurekciji više hiljada testiranih prehrambenih artikala, Jelen Pivo u flaši od 0.5l laureat je zlatne medalje, kao i Jelen Pivo u flaši od 0.33l i limenci od 0.5l. Zlatnom medaljom okićeno je i Apatinsko Pivo, najstarije pivo Apatinske pivare.
Institut Monde Selection je kontrolor kvaliteta preko četiri decenije, a svake godine proverava i ocenjuje kvalitet više hiljada prehrambenih artikala iz celog sveta. Testiraju se ukus, fizičko-hemijski i mikrobiološki sastav svih proizvoda. Uspostavljanjem nezavisnih i svetski priznatih standarda kvaliteta i ukusa, Institut teži da zaštiti potrošača i očuva kvalitet proizvoda.
Apatinska pivara je prethodno, prema mišljenju potrošača i stručnog žirija, dobila status najuspešnijeg korporativnog Superbrenda Srbije 2012-2013 u kategoriji alkoholnih pića. Takođe, Jelen već četiri godine nosi znak kvaliteta i poverenja „Najbolje iz Srbije“. Nosilac je najviših priznanja stručnih žirija „Brend decenije“, ali i ljubitelja dobrog piva – „Najbolje pivo Beer Festa“, „Moj izbor“, kao i „Najomiljeniji pivski brend u Srbiji“ 2011. i 2012. prema istraživanju agencije GFK.
Praćenje najnovijih svetskih trendova i neprekidno ulaganje u kvalitet i razvoj novih tehnologija, samo su neki od razloga vrhunskog kvaliteta proizvoda Apatinske Pivare.

Povezana vest:  Osniva se shopping klub dijaspore, odlična prilika za kompanije u Srbiji