biber sidnej
Justin Bieber putuje u svemir!
 
Tinejdž idol ispuniće jednu veliku želju – sa svojim menadžerom Scooterom Braunom planira da otputuje u svemir. Biebs će se sa svojim menadžerom poleteti iz Novog Meksika letelicom 62 milje uvis, što je međunarodno prihvaćena granica svemira! 
Na toj će visini nekoliko minuta biti u bestežinskom stanju s pogledom na Zemlju pre povratka na pistu. Justin se tako pridružio poznatima poput Ashtona Kutchera i Leonarda DiCaprija koji su se upisali za let u svemir s Virgin Galacticom, čiji je vlasnik bogataš Richard Branson. 
Svi koji bi voleli da se odvaže na takav put moraju Virgin Galacticu uplatiti avans od 250 hiljada dolara naviše kako bi si rezervisali mesto u jednoj od letelica. Oko 530 osoba do sada se prijavilo za ovo putovanje.
Među njima su, kako se pisalo, Tom Hanks, Brad Pitt i Angelina Jolie. Još nije poznat datum Bieberovog leta. Virigin Galactic je započeo s rezervacijama svemirskih letova 2007. godine, a prvi let prideležen je za Božić 2013. godine. 
Inače, nedavno je teen superstar ostvario još jedan velik uspeh! Bieberov broj pratilaca na Twitteru dostigao je brojku od 40 miliona te je tako postao prva slavna osoba kojoj je to pošlo za rukom.
Povezana vest:  EXIT u čast titule najboljeg evropskog festivala spremio novi, još spektakularniji izgled glavnih bina!