sergej_cetkovic_arena_decembar_2010 (2)

Humanitarni koncert Sergeja Ćetkovića u Sava centru „Pomozimo Marijani da dobije novo srce“

Poznati kantautor Sergej Ćetković održaće 17. juna sa poćetkom u 20:30 h u „Sava Centru“ humanitarni koncert naslovljen „Pomozimo Marijani da dobije novo srce“.

Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je za transplataciju srca dvadesetčetvorogodišnje Marijane Ševo iz Novog Sada, koja od svoje trinaeste godine boluje od srčanih problema. Operacija srca mora da bude obavljena u inostranstvu i za nju je potrebno više od 100.000 evra..

Sergej će u utorak, 07.juna 2 promovisti novi DVD „SERGEJ – LIVE FROM ARENA “2 MINUTA” TOUR 2010 „ čiji će prihod od prodaje takođe ići u fond Marjiane Ševo.

Povezana vest:  Koncert na zidiću: Unchained band / Tribute To Nirvana

POMOZIMO MARIJANI DA DOBIJE NOVO SRCE

Marijana Ševo je rođena 09.07.1986. godine u Drvaru,BiH. Posle „Oluje“, 1995. godine sa porodicom dolazi u Krajišnik, gde je završila osnovnu školu i boravila dok je išla u srednju školu u Zrenjaninu. Od 2008. godine živi u Novom Sadu. Od svoje 13. godine boluje od teške bolesti cardiomiopatia dilatativa!Kao dete lečila se u Tiršovoj bolnici u Beogradu, da bi 2007. godine prešla da se leči na Institut Sremska Kamenica, gde joj je 13.decembra te iste godine urađena implantacija kardioverter defibrilatora. Uz pomoć lekova i tog aparata koji je kontrolisao rad srca, neko vreme se dobro osećala, medjutim od oktobra 2010.godine njeno stanje se pogoršalo. Od novembra iste godine je konstantno u bolnici pod lekarskim nadzorom. Jedino i sada već neophodno rešenje za njeno izlečenje je transplantacija srca. Iako još čekamo odgovor, i ne znamo gde će biti ubačena na listu, znamo da su potrebna ogromna sredstva, pa su nas lekari savetovali da već krenemo sa prikupljanjem novca. „

Povezana vest:  "Beogradski sindikat" sutra u Beogradskoj areni

Dvadeset četvorogodišnjoj Marijani Ševo iz Novog Sada potrebna je hitna transplatacija srca u inostranstvu. Za operaciju u inostranstvu potrebno je više od 100 000 eura.

Marijana je jako hrabra osoba i to znaju svi koji je poznaju. Posle završenih studija na Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu,umesto da započne radni odnos počinje velika borba za zdravlje u njenom životu. I sada kada joj se stanje veoma pogoršalo ostala je prisebna i svesna.

Povezana vest:  Van Gogh ide u Niš i Bosnu

Porodica i prijatelji su spremni da se što više angažuju u sakupljanju potrebnih sredstava,pa je i ovo jedan od načina da ljudi vide i pomognu,jer je svaka pomoć dobrodošla.

Na lečenju u inostranstvo ne može da se ode ni o trošku Zdravstvenog fonda,jer nema potpisanih ugovora. Marijana živi u petočlanoj porodici kao podstanar,u kojoj su samo otac i mlađa sestra u radnom odnosu.

Uplate možete izvšiti na sledeći žiro račun:

ERSTE BANK a.d. Novi Sad, Srbija

Devizni žiro račun: 340-7642870878

SWIFT CODE: GIBARS22

IBAN RS35340764287087899932

NAME ŠEVO MARIJANA

ADRESS NOVI SAD BOŠKA NOVAKOVIĆA 20