Gospodin Gregor Horvat urucuje nagrade pobedniciMia Šunjka nova „Palette zvezda“

Kompanija Henkel i brend Palette, svečano su proglasili pobednicu konkursa „Postani zvezda sa Palette“ na prijatnom druženju sa novinarima, održanom u beogradskom restoranu Panta Rei. Lider u inovacijama za bojenje kose Palette organizovao je izbor za novu Palette zvezdu koja će postati promotivno lice nove Schwarzkopf Palette kampanje.
Ideja konkursa je bila da devojkama koje maštaju da postanu poznate i slavne pružimo mogućnost da sarađuju sa profesionalnim fotografima, frizerima i šminkerima. Tokom mesec i po dana koliko je trajalo prijavljivajnje, na konkurs se prijavilo oko 500 devojaka. Internacionalni Palette žiri odabrao je pobednicu među deset finalistkinja koje su se našle u najužem izboru. Devojka koja je odabrana da bude Palette zvezda i promotivno lice nove Schwarzkopf Palette kampanje je _Mia Šunjka. Svim finalistkinjama uručene su profesionalne modne fotografije, a pobednici je gospodin Gregor Horvat,direktor marketinga sektora Beauty Care u kompaniji Henkel uručio nagradnu plaketu i čestitao na osvajanju titule „Palette Zvezde“. Tim povodom gospodin Gregor Horvat je Mii poželeo puno sreće kao novoj „Palette Zvezdi“ i zahvalio se svim prisutnima na podršci tokom kampanje.
Direktor poslovnog sektora Beauty Care u kompaniji Henkel Srbija, gospodin Nebojša Basta, je čestitao svim finalistkinjama i pobednici i ovom prilikom je podsetio da Henkel i Schwarzkopf konstantno rade na usavršavanju formulacija i modernizaciji dizajna Palette boja za kosu, zbog čega svaka peta žena u Srbiji koristi i veruje Palette bojama za kosu.
Zvanični frizer konkursa „Postani zvezda sa Palette“ bio je profesonalni Schwarzkopf Professional frizer Mister X koji je tokom trajanja seta bio zadužen za tretiranje i oblikovanje kose finalistkinja. U prijatnoj atmosferi restorana Panta Rei gosti su imali priliku da čuju mnoštvo korisnih saveta za negu kose o kojima im je govorio Mister X. Kao vrhunski stručnjak, on je na licu mesta prisutnim damama savetovao koju nijansu iz Palette kolekcije boja za kosu mogu da upotrebe kako bi došle do željenog i neodoljivog izgleda.

Povezana vest:  Počinju prolećni Connect Shopping dani za sve SBB korisnike