eko smileKOMPANIJA EKO SERBIA PREDSTAVILA EKO SMILE KLUB KARTICU

Još jedna dobra vest za sve vozače dolazi sa EKO pumpi u Srbiji.
Po preporuci vozača, EKO pumpe u Srbiji promovisale su novu EKO Smile Karticu za svoje verne potrošače.Svaki dolazak na EKO pumpu je razlog za osmeh, jer od sada EKO pumpe nagrađuju vozače novom karticom za sakupljanje bodova iz EKO Smile Kluba – programa lojalnosti. Brojni poklon proizvodi za automobile, kuću, decu, rekreaciju i zabavu, na raspolaganju su svim članovima kluba.
Projekat programa lojanosti – EKO Smile klub promovisan je na splavu Play uz prisustvo 25 kompanija koje su Partneri ovog programa, medija i poznatih ličnosti.
Brend EKO pumpi je prepoznatljiv po inovacijama u uslugama i proizvodima, pa je ova kartica jos jedna od pogodnosti koja je jedinstvena na tržištu i predstvalja dodatnu vrednost za sve EKO potrošače.
EKO Smile kartica nosi i brojne dodatne pogodnosti kod Partnera programa, a jedinstvena je i po ponudi ekskluzivnih promo proizvoda sa simbolima Olimpijskog komiteta Srbije. Potrošači koji se opredele za ove poklone, pomažu Sportske Saveze jer deo prihoda je namenjen za njih.
Cilj svih aktivnosti jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije – Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima i očuvanju prirodne sredine.
Kompanija EKO SERBIA a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra a zapošljava preko 800 ljudi. Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 48 benzinskih stanica i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.
Postanite i Vi član EKO Smile kluba, popunite formular na EKO pumpi i Vaša kartica je odmah aktivna. Sakupljajte bodove i birajte poklone iz SMILE kataloga za sezonu 2013/2014.
Samo na EKO pumpama očekuje Vas EKO Smile Kartica!

Povezana vest:  Dodeljene nagrade 30. Amstel Fashion Weeka