Felix-Sturm poz
Feliks Šturm porazio Predraga Radoševića nokautom
 
Dugo najavljivani meč između Adnana Ćatića alias Feliks Šturm i Predraga Radoševića završio se u četvrtoj rundi u Dortmundu. Naime, Šturm je bio superiorniji u ovom meču i tako stekao uslov da se bori za pojas prvaka sveta.
Šest godina mlađi crnogorski bokser Radošević nije imao šanse od boksera koji “vuče” korene iz Bosne i Hercegovine a to je među konopcima pokazao već u prvoj rundi.
I u drugoj rundi je Šturm pokazao superiornost a u trećoj deonici meča Radošević je, nakon jednog udarca završio na podu a iako uzdrman nastavio je meč. Iako se mislilo da će Radošević uspeti da završi meč u 12 teških rundi Ćatić je to demantovao te je u četvrtoj deonici meča pokazao totalnu dominaciju I dva puta poslao Radoševića na patos a crnogorski bokser nije mogao da nastavi meč.
Predrag Radošević, crnogorski bokser bez ovog meča imao je skor od 27 pobeda (9KO) bez poraza dok je Feliks Šturm iskusniji na profi ringu. Adnan Ćatić je nekadašnji prvak sveta u srednjoj kategoriji, u verziji WBA. U karijeri imao je 43 borbe, od kojih je 37 dobio, tri je izgubio a dve boksovao nerešeno, a jednu bez odluke.
Poražen je od Oskara de la Hoje, Australijanca Danijela Gila i Španca Havijera Kastilja. Izgubio je i od Sema Solimena, ali je utvrđeno da se Australijanac dopingovao pa je borba upisana bez pobednika, odnosno odluke. Šturm, koji je 2000. godine bio prvak Evrope u amaterskoj konkurenciji, pojas u profesionalnoj osvajao je tri puta. 
-Promenio sam puno toga u i van ringa. Jedno staro poglavlje je zatvoreno, sa svim uspesima koje sam ostvario. Sada sam fokusiran na ono što je preda mnom – rekao je Ćatić pred sam meč a to je pokazao i tokom meča sa Radoševićem.
Povezana vest:  WBC RANG LISTA, Nikola Sjekloća 3. na WBC listi