MVM 1

MIKSER POZIVA NA UČEŠĆE U PRODAJNOJ MANIFESTACIJI: MIKSER VINTAGE MARKET

Posle marketa posvećenih dizajnu i gastronomiji, Mikser organizuje treći Mikser Vintage Market, prvi put u renoviranom prostoru. 13. jula od 12 do 22 časa Mikser House (Karađorđeva 46) se pretvara u vremeplov kroz neka slađa i romantičnija vremena i poziva sve second-hand prodavnice, kolekcionare vintage odeće, nameštaja, igračaka, predmeta za kuću, starih ploča; modne stiliste, kostimografe, scenografe i studente da donesu svoje kolekcije i proizvode iz 40-50-60-70-80’ih godina 20. veka i učestvuju u ovoj prodajnoj manifestaciji.
Mikser Vintage Market ima za cilj da postane glavna destinacija za sve one Beograđane koji tragaju za najzanimljivijim primercima vintage mode, nameštaja, predmeta za kuću, i drugih vintage i sentimentalnih komada.
Izlagači mogu da se prijave do četvrtka, 11. jula, u ponoć, slanjem mejla na [email protected]. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili (linije) proizvoda, fotografiju proizvoda koji će biti izlagani uz prateći kratak opis i kontakt telefon, mejl, veb adresu (ukoliko postoji). Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1 m, a kotizacija za učešće je 2000 dinara.
Broj prodajnih mesta je ograničen. Prijave podležu selekciji, a finalni spisak učesnika biće objavljen u petak 12. jula.
Ulaz na manifestaciju Mikser Vintage Market je besplatan.

Povezana vest:  Viva Vox na Ćelavom trgu u Somboru u novogodišnjoj noći