NewYorker_3Kompanija New Yorker predstavlja novi video spot i poziva vas da osvojite vredne nagrade!
Kompanija New Yorker je 1. aprila 2010. godine širom Evrope predstavila novi reklamni video spot čime je proslavila otvaranje svoje 777. radnje.
Nakon veoma uspešnog spota “Drop Dead Gorgeous” iz 2009. godine, modna kuća za mlade iz Braunšvajga je 01. aprila 2010. godine počela sa prikazivanjem svog najnovijeg spota „Beduin“ koji je deo serijala „Dress for the moment“ i prati kolekciju inspirisanu Dalekim istokom. Najnoviji spot obiluje nizom kreativnih zaimisli i u isto vreme pruža sjajnu zabavu za publiku. Reklamni spot osmišljen je u okviru same kompanije nakon što su svi zaposleni bili pozvani da pošalju svoje kreativne ideje.
Folker Pucman (Volker Putzman), direktor marketinga, bio je impresioniran tokom snimanja i tom prilikom je izjavio: „Uspeli smo da kreiramo nešto sasvim novo i pokažemo jedno drugačije lice kompanije New Yorker. Ovaj spot je prikazao koliko su nam bitni raznovrsnost na globalnom nivou i konstantno širenje, a jubilej povodom otvaranja naše 777. radnje stavljen je u prvi plan.“
newyorker_radnjaSpot je snimljen za samo jedan dan u marokanskom gradu Erfudu u produkciji berlinske kompanije Module 4. Muzika je odabrana sa ciljem da što vernije prikaže atmosferu orijenta tako da klasična orijentalna muzika prati radnju celog spota.
Spot je počeo da se prikazuje 01. aprila 2010.godine u 25 zemalja Evrope. Spot možete pogledati na sajtu YouTube kao i društvenim mrežama Facebook i Myspace.
Osim toga, povodom otvaranja 777. prodavnice, kompanija New Yorker poziva zainteresovane da posete internet stranicu www.newyorker.de učestvuju u nagradnoj igri I tako budu u prilici da osvoje ukupno 777 nagrada uključujući i put u Dubai kao i novčanu nagradu u vrednosti od 7777 evra!
Povezana vest:  Zablistajte na maturi - ALDO I MONSOON daruju maturante