Kate Middleton  visiting Hope HouseKraljevska beba dolazi na svet do kraja nedelje?

Supruga princa Čarlsa, Kamila Parker-Bouls rekla je da se nada da će se dete princa Vilijama i njegove supruge Ketrin roditi do kraja ove nedelje.
Princ Čarls i Kamila Parker-Bouls bili su u poseti dečjoj bolnici u bilizini Kornvola i tamo je par pričao sa lokalnim žiteljima o mnogim stvarima, a između ostalog i o bebi koju očekuje kraljevska porodica.
-Svi smo uz telefone. Nadamo se da će do kraja nedelje on ili ona biti ovde – rekla je Kamila Parker.
Vojvotkinja od Kornvola, koja ima pet unučića postaće baba detetu čija bi prava baba bila princeza Dajana, majka princa Vilijama.
Ovih dana u Velikoj Britaniji vlada veliko uzbuđenje i svi sa nestrpljenjem očekuju rođenje deteta, za koje mediji i kladionice spekulišu da će biti ženskog pola.
Kladioničare je zahvatila groznica klađenja pa se klade na razne stvari od toga kog pola će biti beba i kako će se zvati, koje boje će imati oči do toga kako će se zvati njegova ili njena prva ljubav.
Poznati fudbaler Dejvid Bekam našalio se sa svojim prijateljima vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža rekavši da bi detetu, ako bude bio sin, mogli da daju ime Dejvid.
-Dejvid je lepo ime! Nije loše. Mislim da bi trebao da se zove Dejvid ako bude dečak! – rekao je on za Skaj njuz televiziju.
Britanski kladioničari ovo ime su stavili na listu potencijalnih imena kao malo verovatno.

Povezana vest:  Beč: Zakon o turizmu – fer plej