PhilipsDisney SleepTime Mickey2Philips i Dizni najavljuju revolucionarno osvetljenje za decu

Kompanija Royal Philips najavila je lansiranje novih inovativnih, inspirativnih i zabavnih proizvoda za osvetljenje dizajniranih tako da deci, ali i celoj porodici dočara magiju Diznija kroz osvetljenje.
Spajajući Philips-ovu stručnost u osvetljenju sa Diznijevim omiljenim junacima, ovo posebno osvetljenje pretvoriće dečije sobe u maštovitija mesta za čitanje, igranje i spavanje. Ovo je najnovije dostignuće kompanije Philips u težnji da transformiše kućno osvetljenje i učini ga digitalnim.
Proizvodi će biti prodavani preko Philipsovih i Diznijevih prodajnih kanala u Evropi i SAD od septembra, a u Aziji i Kanadi do kraja ove godine.
Philips-Dizni portoflio sadrži inovativne koncepte u osvetljenju koji će omogućiti deci interaktivan doživljaj Diznijevih priča i junaka. Ovaj revolucionarni koncept pruža deci i roditeljima mogućnost da povežu elektronske knjige (e-books) sa svojim osvetljenjem i tako stvore magično iskustvo koje čini čitanje zabavnijim, a porodicama omogućava da se potpuno užive u priču. Paleta proizvoda uključuje „umirujuće osvetljenje“, kao što je blago noćno osvetljenje, kao i proizvode koji su dizajnirani da bi promovisali sticanje navika redovnog spavanja kod dece, tako što ih obaveštava kada je vreme za ustajanje.

Povezana vest:  Prvi Festival cveća u Galeriji od 7. do 9. marta

Philips Disney LivingColors Micro Princess 2
-Sa inovacijom i inspiracijom u svojoj srži, ova saradnja spaja Diznijevu izuzetnu sposobnost da stvara likove i priče koje podstiču maštu dece svih uzrasta sa našim vodećim inovativnim osvetljenjem. Zajedno ćemo stvoriti uzbudljivu paletu naprednih i interaktivnih rešenja za osvetljenje u kojoj će cela porodica moći da uživa – komentariše Erik Rondolat, Generalni Direktor kompanije „Philips Lighting“. „Naša ambicija je da postanemo lider u ovoj kategoriji, koji će biti poznat po uvođenju digitalnog i interaktivnog osvetljenja u dečije sobe.“
Sajmon Filips, Izvršni potpredsenik i Generalni Direktor Diznijevih proizvoda široke potrošnje u kompaniji „Walt Disney Company EMEA“ kaže: „Ova paleta proizvoda je savršena demonstracija kako Diznijeve priče mogu biti prenete u dečije sobe preko inovativnih i atraktivnih proizvoda. Ponosni smo što sarađujemo sa kompanijom Philips na stvaranju pozitivne i umirujuće atmosfere za čitanje, pogotovu pred spavanje, za celu porodicu.“
U srcu ovih proizvoda je inspiracija: oživeti Diznijeve junake kroz osvetljenje, uneti magične boje u dečje sobe i učiniti čitanje priča još angažovanijim iskustvom. U izradi proizvoda su uzeti u obzir bezbednost i kvalitet materijala koji se koriste.

Povezana vest:  Promocija knjige „Svetska baština Srbije“

Philips-Dizni proizvodi maštovitog osvetljenja:
StoryLight i Miki starter paket – Miki Maus svetiljka vešto povezuje svetlost u boji sa klasičnim Diznijevim pričama koje se čitaju u interaktivnim elektronskim knjigama na iPad-u.
SleepTime i Miki i Mini Maus – svetiljke pored kreveta unose malo Diznijeve magije u rutinu uspavljivanja vašeg deteta, uspavljujući i nežno budeći vaše dete.
SoftPals i Sali i Majk iz filma Čudovišta iz ormara, klasični Miki i Mini Maus – pravi noćni drugari su ključ za uspostavljanje rituala za uspavljivanje i navikavanje deteta da se ne budi noću.
LED sveće i Princeza, Mini i Miki Maus – ove svetiljke emituju topli sjaj koji imitira blagu i treperavu svetlost prave sveće, što stvara relaksirajuću, difuznu svetlost koje unosi dodatnu magiju u dečju igru.
LivingColors Micro sijalice i Automobili, Avioni, Princeza i Ariel – sa izborom od 64 boje, mogu da transformišu skoro svako zamišljeno igralište.
LivingColors Mini i Miki Maus – stvoriće zabavni, magični ili umirujući ambijent u dečjoj sobi.

Povezana vest:  Dekan Ekonomskog fakulteta razbija predrasude o mladima: Oni su mnogo bolji nego što se o njima priča!