Podeli najbolje Coca-Cola leto sa ekipomCoca-Cola vas vodi na put oko sveta

Coca-Cola nagradna igra « Spoji i osvoji » u okviru kampanje « Podeli radost ! », najveće globalne kampanje personalizovanih proizvoda ikada, je u punom jeku i traje do 30. jula. Nagradu je moguće osvojiti ukoliko se pronađu dva zatvarača sa simbolima. Simboli sunca i globusa u kombinaciji donose fantastičan put oko sveta, simboli sunca i palme provod na Ibici, dok simboli sunca i suncobrana donose suncobran kao nagradu.

Zlatica Jovanovic iz Beograda dobitnica putovanja oko sveta
Prva od tri nagrade putovanja oko sveta već je našla put do srećnog dobitnika – u pitanju je Zlatica Jovanović iz Beograda, rođena 1954. godine. Zlatica je Coca-Colu kupila svom unuku i namerava da sa njim i ćerkom obiđe ceo svet a za četvrtog saptunika se još nije odlučila. „Coca-Cola se redovno pije u našem domu u skoro svakoj prilici. Još uvek ne mogu da verujem da ću sa mojim namilijima obići daleke destinacije. Zahvalna sam svima i nastavićemo redovno da se osvežavamo Coca-Colom“ – rekla je prva dobitnica nagrade putovanja oko sveta. Ko će biti među preostala dva dobitnika i pronaći zatvarače sa simbolom sunca i globusa, ostaje da vidimo. U svakom slučaju, očekuje ih put oko sveta za četiri osobe, te na ovo putovanje mogu povesti celu porodicu ili društvo.
Letovanje na Ibici čeka još devet onih koji će biti srećne ruke a već je poznat prvi dobitnik – Srđan Jovišić iz Đurđeva, koji ima 27 godina. Srđan će podeliti radost sa svojim ukućanim i komšijama, koji će mu se pridružiti na ovom nezaboravnom putovanju.
Do kraja jula ima još vremena da se okuša sreća, jer je Coca-Cola pored putovanja pripremila i tri hiljade suncobrana. Prvih dobitnici već su poznati a postoji još mnogo šansi za osvajanje i uživanje u Coca-Cola hladu uz najomiljenije osvežavajuće piće ovog leta.
Pozivamo vas da proveravate Coca-Cola zatvarače, osvojite i podelite najbolje leto sa ekipom!
Više informacija o nagradnoj igri na www.coca-cola.rs

Povezana vest:  Bulevar slavnih Apolo teatra u Njujorku