FotoAkcija Fashion Park Outlet Centra Inđija i Volkswagena

Fashion Park Outlet Centar Inđijai Volkswagen pozivaju sve ljubitelje šopinga da iskoriste specijalnu pogodnost gratis prevoza do prvog srpskog outletasvake subote i nedelje u avgustu. Uživanje u dobroj kupovini postaje još veće zadovoljstvo, jer će kupce do šoping carstva prevoziti Volkswagen UP! automobili.
Kupoholičari mogu da zakažu svoju besplatnu vožnju do Fashion Park Outlet Centra Inđija u jednom od dva Porsće salona. Svi oni koji iskoriste ovu pogodnost biće u prilici da šopinguju po sniženim cenama jer ih do kraja meseca u outletu očekuje finalno sniženje kolekcija proleće- leto. Tako će artikli najpoznatijih svetskih brendova biti na dodatnom popustu od 30 do 50 odsto na već snižene outlet cene.
Da bi zakazali besplatnu vožnju, kupci treba da kontaktiraju salon Porsće Beograd Sever na broj telefona 011/ 2075 610 ili Porsće Novi Sad na broj 021/ 4815 710. Vreme polaska iz salona Porsće Bg i NS je u 10, 13 i 16 časova a povratak iz Fashion Park Outlet Centra Inđija je u 11:30, 14:30 i 17:30.
Niko kao Volkswagen ne vodi u letnju kupovinu!

Povezana vest:  Počinju Dani nemačke kuhinje u hotelu Moskva