DjixxDjixx pravi najbolji Beer Mix

Treći dan jedanaestog Beer Festa obeležen je novim Beer Mix ukusom koji je napravila pevačica grupe Sevdah baby, Djixx. Naime Apatinska pivara organizovala je na štandu Jelen Fresh Piva VIP takmičenje u pravljenju novog Beer Mix ukusa.
Recepturu pravljenja piva sa ukusom demonstrirao je jedan od naših najboljih koktel majstora Juraj Kozma, koji je proglasio i pobednika: „Najbitnije je ispoštovati temu, da i posle prve impresije dominira ukus piva. Kokteli sa pivom su zanimljivi, jer trpe i voćne ukuse, ali i ukuse badema i vanile. Takmičari su bili jako kreativni, ali najbolji balans ukusa napravila je Djixx i zaista me impresionirala.“
Pridržavajući se neophodnih koraka za titulu profesionalnog barmena nadmetali su se Zoran Kesić, članovi grupe Sevdah Baby, Miljan Milićević i Ivan Tešanović.
Nakon degustacije, najbolji Beer Mix napravila je Djixx: „Zaista je bilo zabavno učestvovati. Imali smo odličnog mentora koji nas je strpljivo vodio kroz svet ukusa koji se kombinuju sa pivom. Imala sam ideju kakav koktel želim da napravim, ali nisam očekivala da će biti i pobednički. Super je biti Beer Mix šampion.“
„Bila mi je velika čast i zadovoljstvo da učestvujem na Beer Mix takmičenju zato što: volim Beer, volim Mix i volim takmičenja. Inače, moj koktel i nije tako loš.“, naglasio je Zoran Kesić.
Takmičari su se pokazali kao veoma maštoviti i vešti u pravljenju piva sa ukusom što su komentarima potvrdili i prisutni koji su imali prilike da probaju nove kombinacije Jelen Freša.
Prepoznatljivi ukus Jelen Piva u kombinaciji sa osvežavajućim limunom, grejpfrutom i ribizlom i limetom i sniženim procentom alkohola predstavljaju odličan izbor za sve ljubitelje piva sa ukusima, kao i za sve one koji su u potrazi za idealnim osveženjem koje donosi zabavu.

Povezana vest:  Lisca Men, udobnost pre svega!