Promoterke Grand Aroma Dekofe kafe sa glumicom Daninom JefticNikad nije kasno za Grand Aroma Dekofe kafu

Grand Aroma Dekofe kafa je u ovim letnjim večerima priredila iznenađenje za goste beogradskih restorana. Promoterke, obučene u pidžame, poslužile su pravom domaćom kafom bez kofeina sve koji su se zatekli na večeri. Gosti su mogli da popiju kafu nakon večere bez bojazni da će im se poremetiti san. Iznenađenje i zadovoljstvo prisutnih bilo je veliko, jer Grand Aroma Dekofe kafa bez kofeina svojim punim ukusom prave domaće kafe idealan je izbor za sve ljubitelje crnog napitka bez obzira na doba dana ili eventualne smetnje.
U restoranu Lavina u Belvillu se među gostima zatekla i Danina Jeftić, mlada i poznata glumica, zvezda filma „Montevideo bog te video“, koja je izjavila da je izuzetno zadovoljna što i na našem tržištu postoji kafa koju smeju bez ikakve bojazni da piju i trudnice, o čemu je ona posebno vodila računa tokom trudnoće.
Pomenuta akcija je samo nastavak iznenađenja koje je Grand Aroma Dekofe priređivala našim sugrađanima. Mnogi su već imali priliku da vide moderne uspavane lepotice u pidžamama i patofnama kako uz ovu posebnu kafu dremaju u tržnom centru, pozorištu i gradskom prevozu.
Na ovaj način Grand Aroma Dekofe kafa je želela da informiše ljude, ukloni predrasude i na interesantan način predstavi da se može uživati u kafi, a da se posle toga odmah lepo i spava. Zbog toga se nemojte iznenaditi ukoliko i vas negde u večernjim satima pronađu Grand Aroma Dekofe uspavane lepotice.

Povezana vest:  Šakira i Pike: Mreže za komarce i vakcine za siromašnu decu