Remix boxRemixuj svoju pesmu uz Knjaz Remix

Na početku šetališta sa novobeogradske strane, kod Centra vodenih sportova, svi posetioci Ade Ciganlije moći će da posete Knjazov „Remix box“, dožive jedinstveno iskustvo i dobro se zabave. Uz klupsku muziku i DJ-eve, a uz pomoć jedinstvene RFID tehnologije, posetioci će moći da upravljaju pojedinačnim instrumentima i sami remixuju melodije i pesme. Nezaboravna Knjaz Remix zabava trajaće svakoga dana, od 24. avgusta do 7. septembra, od 10 do 20 časova.
Na ulazu u Remix box, posetioci će dobijati posebne kartice koje predstavljaju određene instrumente i zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji pokreću zvuke, dajući ritmove muzici DJ-eva. RFID je tehnologija putem koje slanjem niskofrekvetnih radio talasa dva objekta komuniciraju i aktiviraju određenu predefinisanu akciju. Tako će svaka ekipa po ulasku moći da uživa u neverovatnoj atmosferi, klupskom zezanju i jedinstvenim zvucima koje će sami „odsvirati“. Dođite i vi na đuskanje!
Knjaz Remix je najnoviji proizvod kompanije Knjaz Miloš u kategoriji gaziranih bezalkoholnih napitaka. Pravu eksploziju zdravog osveženja sa ukusima jabuke i kruške čini idealna mešavina gazirane mineralne vode Knjaz Miloš i 10 odsto voćnog soka, a bez veštačkih zaslađivača. Kao jedinstven proizvod na tržištu, novitet iz Knjaza namenjen je svim ljubiteljima kvalitetnog osveženja, prirodne arome i dobrog ukusa.

Povezana vest:  Oženio se Mark Zukerberg, osnivač facebooka