Tata-mataPočinje upis u Školu za tate i tata-mate by Kombank

Takmičenjem tata u atrijumu Delta CityJa, u utorak 3. septembra od 18 sati, biće najavljen početak rada Škole za tate i tata-mate by Kombank. Tate će se takmičiti u savladavanju prepreka kao što su presvlačenje beba, vezivanje beba u kolicima, prelaženje preko prepreka sa kolicima…
Žiri u kojem će biti poznate mame i trudnice Mari Mari, Maja Nikolić, Danijela Jankov, Milica Zarić i Nina Lečić odabraće najšarmatnijeg, najpažlijivijeg, najjačeg, najsnalažljivijeg i najmaštovitijeg tatu.
Škola za tate i tata-mate by Kombank organizuje se pod pokroviteljstvom UNICEF-a i Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda.
Škola za tate i tata-mate by Kombank projekat je jedinstven u Srbiji i regionu. Projekat je osmišljen da pruži psihološku i praktičnu pomoć tatama novorođenih beba da se što bolje snađu u novoj ulozi.
Škola će biti besplatna za sve tate, staratelje i druge „očinske figure“ – „tata-mate“ dece do 12 meseci.
Prijava se obavlja preko sajta www.tata-mata.rs, a škola će se održavati dve nedelje svakog meseca (po tri sata), sa početkom od 15. septembra.
Autor projekta je bračni i porodični terapeut i školski psiholog Ivana Vukmirica – Baćanović, koja će biti i glavni predavač „Škole za tate (i tata-mate)“.
Pre početka takmičenja akciju će svojim nastupom podržati i hor Muzičke radionice Mari Mari.

Povezana vest:  Taylor Momsen kaže da nije više klinka