porodicni sajam6. Porodični sajam 7. i 8. septembar ispred Ušće šoping centra

6. Porodični sajam će se održati 07. i 08. septembra ispred Ušće šoping centra, na kom će se predstaviti više desetina izlagača sa dečijim maskotama, besplatnim degustacijama, i edukativnim i kreativnim radionicama za roditelje i decu.
Porodični sajam je prilika za roditelje da dobiju nove i stručne informacije o zdravom i sigurnom odrastanju dece i mnogim temama vezanim za dobrobit deteta i porodice, da čuju savete pedijatara, logopeda i stručnjaka iz oblasti medicine, da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i uslugama namenjenim deci, kao i da učestvuju u edukativnim i kreativnim radionicama.
Za mališane je obezbeđen zabavni park i program na glavnoj bini koji čine dečije predstave, animatori, klovnovi, takmičarske igre, i nastupi kulturno umetničkih društava i baletskih grupa.
U okviru Sajma, održaće se i Novobeogradski porodični maskembal, u nedelju od 18.30h na platou ispred Ušće Shopping centra, a najoriginalniji kostim i najmlađi učesnik biće nagrađeni putovanjem za celu porodicu.
Porodični sajam se održava u organizaciji agencije New Look Plus i Ušće šoping centra, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu, Opštine Novi Beograd i Turističke organizacije Beograda.
Radno vreme sajma je od 10h-20h.
Ulaz je besplatan.

Povezana vest:  GOJAZNOST DECE – OBELEŽJE MODERNOG DOBA