Ognjen Amidzic Bojana Rajic i Vlada Vuksanovic 2Ognjen Amidžić, Vlada Vuksanović i Bojana Rajić prijavili Beograđane za We Run Belgrade trku

Veliki broj Beograđana iskoristio je priliku da se u bašti Kulturnog centra Beograda prijavi za We Run Belgrade trku, i to kod manekenke Bojane Rajić, popularnog voditelja Ognjena Amidžića, kao i manekena Vladimira Vuksanovića. Naime, svi oni će se pojaviti 15. septembra na Ušću za kada je velika trka na 5 kilometara zakazana, a prolaznici koji se zatekli u samom centru grada bili su prijatno iznenađeni kako se poznati trio snašao u novoj ulozi. Mnogi od njih nisu propustili nesvakidašnju šansu da se prijave za spektakl koji trkače očekuje na Ušću, a svaki prijavljeni učesnik će na samoj trci na poklon dobiti brendiranu NIKE majicu, koju su Bojana, Ognjen i Vlada premijerno obukli.
Nakon prijavljivanja za trku, učesnici će svoj startni broj moći da preuzmu u NIKE radnjama, najkasnije do 14. septembra. Uz broj, trkači će dobiti i čip pomoću kojeg će po završetku trke biti utvrđeno vreme njihovog prolaska kroz cilj. Trčaće se Bulevarom Nikole Tesle na Novom Beogradu, a start trke biće u blizini Brankovog mosta. Na uglu sa ulicom Džona Kenedija trkači će napraviti zaokret i krenuti nazad ka mestu odakle su krenuli u pohod na 5 pretrčanih kilometara, koliko je dužina staze. Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, već tri godine promoviše gradsko trčanje kao svetski trend, a i ovogodišnja trka biće namenjena kako profesionalnim, tako i rekreativnim sportistima.
Prijave, kao i sve druge neophodne informacije o kampanji i samoj trci dostupne su na zvaničnoj stranici trke http://werunbgd.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici https://www.facebook.com/NikeRunningSrbija.

Povezana vest:  Dečija umetnost za dobrotvorne svrhe