Poznate licnosti na Dzinsomaniji u USCE SCKoncert Sergeja Trifunovića, modna revija i druženje sa poznatima na „Džinsomaniji“

Koncertom Sergeja Trifunovića i benda Užička republika otvorena je zanimljiva manifestacija „Džinsomanija“ u UŠĆE Shopping Centru. Posetioci su uživali u muzici popularnog glumca ali i drugih di-džejeva, a sve dame imale su priliku da se druže sa tri Levi’s gracije: Tamarom Paunović, manekenkom, Jelenom Maćić, šminkerkom i Marinom Kotevski, voditeljkom, koje su im pomagale u odabiru idealnog para farmerki.
Na modnoj reviji koja je održana u okviru Džinsomanije, posetioci su se upoznali sa najnovijim trendovima u svetu mode, a ovaj deo događaja privukao je i mnoge poznate ličnosti među kojima su bili Vladimir Vuksanović, maneken, Aleksandra Jeftanović i Biljana Obradović, voditeljke, i Boško Jakovljević, maneken i voditelj.
Osim druženja sa poznatima i uživanju u sjajnom muzičko-zabavnom programu, svi posetioci imali su priliku i da ostvare popust na kupovinu džinsa, kao i da osvoje poklone iznenađenja.

Povezana vest:  Depeche Mode kao inspiracija: „Black Celebration" revija otvara 33.Perwoll Fashion Week