23 fashion selectionBliži se 23. Fashion Selection

23. Fashion Selection biće održan od 8. do 20. oktobra 2013. godine. Svoje najnovije kolekcije i trendove za predstojeću modnu sezonu prikazaće brojni već afirmisani modni dizajneri, mlade nade srpske modne scene, najveće srpske modne kuće, studenti dizajna. Glavni deo programa odvijaće se u Belexpocentru, a revije će se održavati i u Ateljeu 212, Accademiji Del Lusso, klubu 20/44.
U Belexpocentru svoje najnovije kolekcije će prikazati Vasilije Kovačev, Nenad Sekirarski, prvi put će se srpskoj publici predstaviti dizajnerka iz Beča Vera Weigl, dok će svoje debitantske revije imati dizajnerke Gorana Radojević i Zorica Jadranski.
Modna kuća Passage će upravo revijom na Fashion Selectionu proslaviti tridesetogodišnjicu rada.
Jedinstveni modni performans u Ateljeu 212 prirediće i modna kuća St. George, dok će se studenti prestižne italijanske Accademije Del Lusso predstaviti izložbom svojih radova.
U ambijentu kluba 20/44 kreatorka Marina Milovanović predstaviće kolekciju inspirisanu horor filmom „VHS2″.
Tradicionalno, ekipa 23. Fashion Selectiona otputovaće i na Fashion Travel, i to u fantastičan ambijent dvorca grofa Drakule u Transilvaniji.
Naravno, tu su i revije za najmlađe i Kids Fashion Day, u okviru koga će trendove za klince i klinceze predstaviti dečije modne kuće Domino Kids i Panter.
Kao pretpermijera Fashion Selectiona, 6. oktobra će u Ušće Shopping Centru biti održane čak četiri modne revije, na kojima će, uz učešće brojnih poznatih ličnosti, biti prikazano sve ono što će posetioci ovog tržnog centra moći da nađu u radnjama najprestižnijih domaćih i stranih brendova.

Povezana vest:  Šešir Majkla Džeksona na aukciji u Parizu