Pobednice Andjelka Prpic i Jelena ZdravkovicNESVAKIDAŠNJE MODNE KOMBINACIJE NA „CONTRASTYLE“ REVIJI U UŠĆU

Glumica Anđelka Prpić i novinarka magazina „Gloria“ Jelena Zdravković proglašene su za najbolji modni tandem na modnoj reviji „Contrastyle“ održanoj u UŠĆE Shopping Centru. Drugoplasirane su bile Ivana Rašić – Sajsi, pevačica i Sofija Kuzmanović, novinarka „Blic žene“, dok su se na trećem mestu našle Nina Lečić, voditeljka i pevačica, i Nadežda Jokić u ime „Hello!“ magazina.
Poznate dame posetioci su imali priliku da vide u potpuno drugačijem izdanju nego inače, pa je tako Anđelka Prpić bila u otkačenoj šarenoj kombinaciji sa tašnicom u obliku automobila, Ivana Rašić u dobro ukrojenom crnom odelu, a Nina Lečić u atraktivnoj rok varijanti. Takođe, u zanimljivim odevnim predmetima pojavilI su se i glumica Milica Milša, slikarka Jelena Blečić, glumac Žarko Stepanov, pevač Stevan Anđelković, i mnogi drugi.
Najbolji par – „manekena“ i stilistu, odabrao je žiri u sastavu: Dragana Grnčarski, art direktorka modne agencije Selekt, Vanja Milićević i Jelena Karakaš, poznate modne blogerke i Aleksandra Janković, menadžer za odnose sa javnošću UŠĆE Shopping Centra.
Reviju „Contrastyle“ organizovao je UŠĆE SC u saradnji sa modnom agencijom Selekt u okviru nedelje mode i lepote kampanje „UŠĆE spaja sve najbolje“. Garderobu su obezbedili brendovi zastupljeni u UŠĆE Shopping Centru, a za šminku i frizuru pobrinuo se salon lepote Vizard.

Povezana vest:  Ovo je najbolja dijeta za vaše opšte zdravlje, kažu stručnjaci za ishranu